Home Contacteaza-ne Harta site English
 
   
 
    Evoluam           
impreuna
 
       Stiri

 
 
Despre noi
Pentru tine
Pentru compania ta
Conditii Generale de Afaceri
Retea unitati si ATM-uri
Anunturi vanzari
Centru Media
Stiri
Responsabilitate Sociala
Cariere
Contacteaza-ne

23 iunie 2016
Alpha Bank Romania a fost premiata pentru cea mai buna lichiditate la categoria banci medii si mici
Alpha Bank Romania a fost premiata pentru cea mai buna lichiditate la categoria banci medii si mici in cadrul celei de-a noua editii a Galei Bancheri de Top, eveniment ce a avut loc pe 23 iunie 2016, la hotel Ramada North. In cadrul evenimentului au fost premiati cei mai importanti jucatori din piata financiar-bancara din Romania pentru performantele deosebite obtinute in 2015. Editia de anul acesta a Galei Bancheri de Top a reunit personalitati ale sectorului financiar-bancar, experti, oameni de afaceri romani si straini, analisti economici, reprezentanti ai firmelor de consultanta cu expertiza in sectorul financiar-bancar si reprezentanti mass-media.

24 februarie 2016
Alpha Bank Romania desemnata Banca de Retail a anului 2015
Alpha Bank Romania a fost desemnata Banca de Retail a anului 2015,"pentru rezultatele semnificative obtinute intr-unul dintre cele mai importante sectoare de servicii financiare, pentru implicarea activa in campanii de educatie financiara", in cadrul Galei de decernare a premiilor "Nine O'Clock 25 de ani", organizate de cotidianul de limba engleza, Nine O'Clock. Evenimentul a avut loc miercuri, 24 februarie, la hotelul InterContinental Bucuresti.
Premiul a fost inmanat domnului Cristian Dragos, Vicepresedinte Executiv Retail.
In cadrul evenimentului, ce a marcat sarbatorirea a 25 de ani de la aparitia primei editii a cotidianului, au fost acordate premii de excelenta personalitatilor romanesti si straine diplomatice, reprezentantilor sectorului financiar-bancar si companiilor, in semn de recunoastere pentru meritele lor si pentru activitatea remarcabila desfasurata in 2015.

9 decembrie 2015
Alpha Bank Romania a primit distinctia Partener Diamond al Bursei de Valori Bucuresti pentru implicarea in proiectul "Fluent in Finante"
Alpha Bank Romania a primit distinctia Partener Diamond al Bursei de Valori Bucuresti pentru implicarea in 2015 in proiectul "Fluent in Finante", in cadrul evenimentului pe teme de educatie financiara organizat de Bursa de Valori Bucuresti, pe 9 decembrie, la hotelul Epoque din Bucuresti.
Programul educational, lansat de BVB pe 15 iulie, isi propune sa contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor companiilor din Romania, precum si la cresterea gradului de informare in ceea ce priveste administrarea finantelor personale. 
In prima parte a anului 2015, specialisti din cadrul Alpha Bank Romania si Alpha Finance au sustinut seminarii in unele din cele mai importante companii din Bucuresti si din tara, pentru peste 200 de participanti. Proiectul va continua si in anul 2016 cu alte companii, atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara.

8 decembrie 2015
Premiu de excelenta acordat dlui Sergiu Oprescu, Presedinte Executiv Alpha Bank Romania
Domnul Sergiu Oprescu, Presedinte Executiv Alpha Bank Romania, a primit premiul pentru 20 de ani de excelenta in banking in cadrul editiei aniversare a Galei organizate de revista Piata Financiara, ce a avut loc pe 8 decembrie, la Ramada Parc Hotel.
Evenimentul a marcat atat sarbatorirea a 20 de ani de la prima editie a Galei, cat si lansarea celui de-al 240-lea numar al revistei.
In cadrul evenimentului ce a reunit peste 200 de reprezentanti ai sectorului bancar romanesc au fost premiate personalitati ale sectorului financiar-bancar si institutii care s-au remarcat prin performante deosebite pe parcursul ultimilor 20 de ani.

10 noiembrie 2015
Alpha Bank Romania desemnata Banca de Retail a anului
Alpha Bank Romania a fost desemnata Banca de Retail a anului, “pentru realizarile remarcabile intr-unul din cele mai competitive sectoare de servicii financiare, cu rezultate deosebite in stimularea operatiunilor de creditare”, in cadrul Galei Financiare organizate de revista Business Arena, ce a avut loc marti, 10 noiembrie la JW Marriot Bucharest Grand Hotel.
Premiul a fost inmanat domnului Cristian Dragos, Vicepresedinte Executiv Retail.
Evenimentul, aflat la cea de-a 15-a editie, a reunit peste 100 de lideri de top din piata financiara romaneasca si a marcat performantele institutiilor bancare si financiare din Romania in 2015.

28 aprilie 2015
Alpha Bank Romania, premiata in cadrul Galei Online Banking
Alpha Bank Romania a primit "Premiul pentru cele mai mari rate de crestere a valorilor tranzactionate de clientii retail si corporate", in cadrul Galei Online Banking, organizata de FINMEDIA, marti, 28 aprilie. Evenimentul, aflat la cea de-a saptea editie, a marcat performantele institutiilor de credit din Romania care au furnizat clientilor servicii de internet si mobile banking in 2014.

19 februarie 2015
Alpha Bank Romania, premiata in cadrul Galei Forbes Best Office Buildings
Alpha Bank Romania a primit Diploma de Excelenta pentru contributia la dezvoltarea pietei imobiliare office din Romania, in cadrul primei editii a Galei Forbes Best Office Buildings ce a avut loc joi, 19 februarie.
Gala Forbes Best Office Buildings a reunit principalii actori din segmentul office al pietei imobiliare, manageri de top, consultanti, antreprenori, investitori si dezvoltatori imobiliari.

27 noiembrie 2014
„Premiu pentru lansarea cardului premium, Alpha MasterCard World”
Alpha Bank Romania a primit „Premiul pentru lansarea cardului premium, Alpha MasterCard World”, in cadrul Galei Cardurilor, eveniment organizat joi, 27 noiembrie, de trustul FINMEDIA.

24 iunie 2014
Alpha Bank Romania, premiata in cadrul Galei Bancheri de Top
Alpha Bank Romania a fost premiata la categoria Cea mai mica rata a creditelor neperformante, in cadrul Galei Bancheri de Top, organizata de trustul FINMEDIA.
Evenimentul, aflat la cea de-a VII-a editie, a marcat performantele celor mai importante institutii bancare din Romania, inregistrate pe parcursul anului 2013.

6 mai 2014
Alpha Bank premiata pentru "Performante deosebite in servicii Online Banking"
Distinctia a fost acordata in cadrul Galei Online Banking organizata de FINMEDIA la sfarsitul lunii aprilie 2014, pentru "cea mai mare valoare medie tranzactionata de o persoana fizica prin Online Banking" si pentru lansarea serviciului Alpha e-statements.


Arhiva Stiri

 
 
      Disclaimer