Home Contacteaza-ne Harta site English
 
   
 
    Evoluam           
impreuna
 
      Sport

 
 
Despre noi
Pentru tine
Pentru compania ta
Conditii Generale de Afaceri
Retea unitati si ATM-uri
Anunturi vanzari
Centru Media
Stiri
Responsabilitate Sociala
Cariere
Contacteaza-ne

Mens sana in corpore sano. Acest vechi proverb latin are o insemnatate deosebita mai ales in prezent, pentru ca intr-un secol al vitezei si al comprimarii timpului liber, ne reaminteste ce inseamna cu adevarat practicarea sportului.

O minte sanatoasa poate sta doar intr-un corp sanatos, iar starea de sanatate decurge primordial din sport. Iata de ce, la nivel de Grup, acordam o deosebita importanta sportului, incurajam manifestarile sportive si le sustinem ori de cate ori avem ocazia.


Alpha Bank este partener oficial al platformei Tenis Partener
Alpha Bank este partener oficial al platformei Tenis Partener, sprijinind organizarea a trei turnee de tenis: Romania joaca tenis, Bucurestiul joaca tenis si Platinum Bucuresti.
Mai multe informatii

Alpha Bank Romania a sprijinit organizarea celei de-a doua editii a Sport Quest
Alpha Bank Romania a sustinut organizarea celei de-a doua editii a Sport Quest, un proiect ce promoveaza miscarea in aer liber prin sporturi de echipa. Evenimentul sportiv a avut loc sambata, 9 mai, in Parcul Tineretului, si a adus impreuna aproximativ 100 de participanti.
Mai multe informatii

Sport Quest in Gradina Botanica
Sambata, 24 mai, Asociatia Team Work a organizat, in parteneriat cu Alpha Bank Romania, primul eveniment Sport Quest, in Gradina Botanica "Dimitrie Brandza" a Universitatii din Bucuresti.
Mai multe informatii

Regata "Trofeul Tomis" organizata cu sprijinul ALPHA BANK
Alpha Bank a sprijinit organizarea celei de-a 51 editii a Regatei "Trofeul Tomis" ce a reunit intre 25-27 Mai 2012, la Constanta, 32 de ambarcatiuni din clasele, Zoom8, Cadet, Optimist, Laser 4.7 si Laser Radial.
Mai multe informatii

Alpha Bank a sprijinit editarea lucrarii "Campionii Romaniei", un proiect BizCampus Network
Lucrarea prezinta povestile de succes a celor mai mari sportivi romani ai ultimilor 30 de ani, precum si a catorva dintre cei mai mari antrenori romani din toate timpurile.
Autorii - Georgiana Mecu, Rachad El Jisr, Vasile Camara si Sorin Stana - au realizat o carte de colectie, in care se regasesc "greii sportului romanesc".

Mai multe informatii

Alpha Bank Sports Panorama in Romania
Sports Panorama este un eveniment pe care Alpha Bank Group il organizeaza de opt ani si care, pana in 2008, s-a desfasurat pe teritoriul Greciei, dar si in Serbia si Bulgaria.
Mai multe informatii 
      Termeni legali