Home Contacteaza-ne Harta site English
 
   
 
    Evoluam           
impreuna
 
      Societate

 
 
Despre noi
Pentru tine
Pentru compania ta
Conditii Generale de Afaceri
Retea unitati si ATM-uri
Anunturi vanzari
Centru Media
Stiri
Responsabilitate Sociala
Cariere
Contacteaza-ne

Alpha Bank a sustinut programul Casa Artistului
Alpha Bank a sustinut programul Casa Artistului derulat de Uniunea Teatrala din Romania, in beneficiul artistilor pensionari.
Mai multe informatii

Alpha Bank Romania sprijina programul "Centrul de zi pentru copii din familii aflate in dificultate din Petrila" alaturi de Organizatia Salvati Copiii
In lunile noiembrie si decembrie 2015, Alpha Bank Romania a desfasurat o campanie cu o componenta sociala. Pentru fiecare contract de depozit incheiat in perioada campaniei, banca a directionat 5 lei pentru sprijinirea proiectelor derulate de Organizatia Salvati Copiii. Fondurile stranse au fost utilizate de organizatie pentru centrul educational din Petrila, oras aflat in zona miniera, Valea Jiului.
Mai multe informatii

Alpha Bank Romania lanseaza meniul "Donatii" in serviciul de Online Banking
Alpha Bank Romania vine in sprijinul diferitelor proiecte derulate de organizatii neguvernamentale, in domenii precum educatie, mediu, sport, arta sau cultura, prin crearea unei sectiuni speciale, dedicata donatiilor, in serviciul de Online Banking, Alpha Click.
Mai multe informatii

Alpha Bank sprijina SOS Satele Copiilor
La finele anului 2014, Alpha Bank Romania a sprijinit Organizatia SOS Satele Copiilor, daruind speranta si bucurie copiilor gazduiti de centrul din Bucuresti.
Mai multe informatii

30 de voluntari Alpha Bank au participat la campania
"Doneaza sange si vei putea salva o viata"

Alpha Bank a sprijinit campania "Doneaza sange si vei putea salva o viata" organizata de Siemens impreuna cu Asociatia REACT si Centrul de Transfuzii Bucuresti.
Mai multe informatii

Sarbatorile Pascale la Centrul de Plasament Sinaia
In 2012, cu ocazia sarbatorilor pascale, Alpha Bank s-a implicat intr-o campanie sociala in sprijinul copiilor de la Centrul de Plasament Sinaia
Mai multe informatii

Ziua Voluntarului Alpha Bank, 2011
Alpha Bank Romania a organizat, duminica, 29 mai, cea de-a treia editie a evenimentului anual, Ziua Voluntarului. In aceasta primavara, evenimentul s-a desfasurat la Centrul Social Straulesti, ce adaposteste in regim permanent aproximativ 100 de persoane in varsta.
Mai multe informatii

Pastele la Fundatia Sfantul Dimitrie si la Centrul Social Straulesti
Alpha Bank Romania a organizat in preajma sarbatorii Pastelui o campanie sociala in sprijinul copiilor de la Fundatia "Sf. Dimitrie" si a batranilor de la Centrul social Straulesti.
Mai multe informatii

Campania SMILE, in sprijinul Centrului Crinul Alb
Alpha Bank Romania impreuna cu Asociatia Studentilor la Limbi Straine au desfasurat pe parcursul anului 2010 Campania SMILE, in sprijinul copiilor de la Centrul de Recuperare si Asistenta Sociala CRINUL ALB din Bucuresti.
Mai multe informatii

Campanie pentru ajutorarea comunitatilor afectate de inundatii
Alpha Bank Romania s-a alaturat campaniei de ajutorare a comunitatilor afectate de inundatii derulata de Asociatia HABITAT FOR HUMANITY in cursul lunii iulie 2010.
Mai multe informatii

Alpha Bank a sprijinit Fundatia "Inima Copiilor"
In 2009, in preajma Pastelui, Alpha Bank a renuntat la tiparirea traditionalei felicitari de Paste si a donat fondurile respective Fundatiei Inima Copiilor. Aceasta a derulat un amplu program de sprijinire a Spitalului Marie Curie, pentru fondarea sectiei de cardio-chirurgie infantila.
Mai multe informatii

23 mai, ziua Voluntarului Alpha Bank
In anul 2009, ziua de 23 mai a fost desemnata la nivelul Grupului Alpha Bank, "Ziua Voluntarului". Cu aceasta ocazie, subsidiarele Grupului s-au implicat in actiuni sociale sau de mediu, demonstrand inca o data ca formeaza o echipa adevarata, compusa din oameni interesati de problemele societatii si ale mediului.
Mai multe informatii

 
      Termeni legali