Home Contacteaza-ne Harta site English
 
   
 
    Evoluam           
impreuna
 
      Educatie

 
 
Despre noi
Pentru tine
Pentru compania ta
Conditii Generale de Afaceri
Retea unitati si ATM-uri
Anunturi vanzari
Centru Media
Stiri
Responsabilitate Sociala
Cariere
Contacteaza-ne


Alpha Bank acorda o importanta deosebita educatiei si rolului in dezvoltarea societatii. Ne-am implicat activ in proiecte educationale si vom mentine sprijinul pentru acest domeniu si in viitor.


Alpha Bank Romania sustine Olimpiada Micilor Bancheri, editia 2016
Alpha Bank Romania a sustinut, pentru al treilea an consecutiv, Olimpiada Micilor Bancheri, concursul de educatie financiara desfasurat in scolile primare din intreaga tara, organizat de Asociatia pentru Promovarea Performantei in Educatie si Editura Explorator, in parteneriat cu Banca Nationala a Romaniei si Ministerul Educatiei.
Mai multe informatii

Alpha Bank Romania a sustinut organizarea celei de-a doua editii a Concursului National de Educatie Financiara in scoala primara
Alpha Bank Romania a sustinut cea de-a doua editie a Concursului National de Educatie Financiara in ciclul primar, organizata de Asociatia pentru Promovarea Performantei in Educatie si Editura Explorator, in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Banca Nationala a Romaniei. Anul acesta, peste 2500 de participanti s-au inscris la Concursul de Educatie Financiara.
Mai multe informatii

Concursul Eco Fun
Sambata, 31 mai 2014, la Universitatea Ecologica din Bucuresti, a avut loc festivitatea de premiere si actiunea ECO FORUM - STUDENT PENTRU O ZI, din cadrul proiectului ECO FUN, sustinut de Alpha Bank Romania.
Mai multe informatii

"Olimpiada Micilor Bancheri", Editia I 2014
Alpha Bank Romania a sprijinit organizarea Olimpiadei Micilor Bancheri, prima editie a concursului de educatie financiara pentru elevi, ce a avut loc in perioada 7-11 aprilie 2014, la Ploiesti.
Mai multe informatii

Programul de educatie financiara BaniIQ
Proiectul BaniIQ, lansat in 2012, este finantat de Visa Europe impreuna cu Alpha Bank si celelalte banci membre din Romania, cu sprijinul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare si Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, si implementat de Junior Achivement Romania. Programul se adreseaza atat tinerilor cat si adultilor..
Mai multe informatii

Tabara de Creatie "Vara pe Ulita"
Alpha Bank Romania a sustinut organizarea Taberei de Creatie "Vara pe Ulita" desfasurata la Muzeul National al Satului, "Dimitrie Gusti" in perioada 2 iulie - 11 august 2012.
Mai multe informatii

HOW I DID IT un proiect despre oameni care TE INSPIRA
Dupa colaborarea de success cu BIZ Campus pentru editarea lucrarii "Campionii Romaniei", Alpha Bank a sprijinit proiectul HOW I DID IT, un proiect ce prezinta povestile de succes a 50 de anteprenori si manageri din Romania.
Mai multe informatii

O noua sala de curs la Observatorul Astronomic, cu sprijinul Alpha Bank
Alpha Bank Romania a sprijinit fondarea unei noi sali de curs in incinta Observatorului Astronomic "Amiral Vasile Urseanu", din Bucuresti. Sala de curs a fost complet amenajata si utilata, pentru a gazdui ore de astronomie pentru copii, dar si pentru tineri sau adulti.
Mai multe informatii

Alpha Bank a sprijinit ASER Invest
ASER - Asociatia Studentilor Economisti din Romania a organizat in primavara anului 2009 o serie de conferinte, workshop-uri si traininguri, cu sustinerea Alpha Bank Romania.
Mai multe informatii

Prima Scoala Greceasca la Bucuresti
Prezenta unei comunitati elene din ce in ce mai numeroasa in Romania a atras dupa sine necesitatea deschiderii si functionarii in capitala a unei scoli grecesti.
Mai multe informatii

"Laboratorul de Marketing" - Academia de Studii Economice din Bucuresti
Alpha Bank Romania, in colaborare cu Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice, a sustinut fondarea Laboratorului de Marketing.
Mai multe informatii 
      Termeni legali