Home Contacteaza-ne Harta site English
 
   
 
    Evoluam           
impreuna
 
      Cultura

 
 
Despre noi
Pentru tine
Pentru compania ta
Conditii Generale de Afaceri
Retea unitati si ATM-uri
Anunturi vanzari
Centru Media
Stiri
Responsabilitate Sociala
Cariere
Contacteaza-ne


Alpha Bank a sustinut numeroase proiecte culturale valoroase, punand accent pe promovarea tinerelor talente si pe dezvoltarea institutiilor care initiaza si deruleaza actiuni culturale.


Calendar 2013 pentru Muzeul Satului
Infiintat in anul 1936 la Bucuresti, Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" este un adevarat pastrator al sufletului "satului romanesc". Muzeul organizat in aer liber, in apropierea Parcului Herastrau include peste 80 de amplasamente de patrimoniu, reprezentative pentru arhitectura vernaculara, o oaza de liniste incarcata cu istorie, in care parca timpul se opreste in loc.
Mai multe informatii

Expozitia Theodor Aman la Muzeul National Cotroceni
Muzeul National Cotroceni si Alpha Bank Romania au organizat joi, 24 martie 2011, in Spatiile Medievale, vernisajul expozitiei "Theodor Aman, pictor si gravor".
Mai multe informatii

Expozitia "Balkanic Art Inspirations"
Alpha Bank Romania, Melenia Art Gallery si Muzeul National Cotroceni au organizat Expozitia Interbalcanica de arta, in perioada 19 Noiembrie 2009 - 15 Ianuarie 2010, la Muzeul National Cotroceni.
Mai multe informatii

Festivalul International de Teatru Sibiu - 2009
Timp de 11 zile, in luna mai a anului 2009, Sibiul a gazduit cea de-a saisprezecea editie a Festivalului International de Teatru. Tema editiei a fost "INovatii", adaptandu-se, astfel, tendintei europene de numire a anului 2009 ca an al cercetarii si al inovatiei.
Mai multe informatii

Noaptea Muzeelor, un eveniment sustinut de Alpha Bank la Muzeul National Cotroceni
Alpha Bank a sprijinit Muzeul National Cotroceni pentru organizarea celei de-a cincea editii a evenimentului "Noaptea Muzeelor". Manifestarea culturala a atras si in 2009 mii de participanti ce au vizitat Muzeul si expozitiile temporare organizate cu aceasta ocazie.
Mai multe informatii

Sinaia Forever
Primaria orasului Sinaia a organizat in perioada 26-28 septembrie 2008 cea de a cinsprezecea editie a Festivalului "Sinaia Forever". Devenit deja o traditie si, totodata, cel mai important eveniment al orasului, Festivalul a avut ca tema Muntele si a oferit vizitatorilor, timp de trei zile, concerte, piese de teatru, expozitii de picturi si goblenuri precum si locuri special amenajate cu preparate culinare traditionale.
Mai multe informatii

Festivalul de Teatru "Ideo Ideis"
In august 2008, timp de o saptamana orasul Alexandria a gazduit pentru cel de-al treilea an consecutiv Festivalul de Teatru "Ideo Ideis". La manifestarea artistica din Alexandria au fost prezentate piese de teatru in limba romana, interpretate de 13 trupe de liceeni din intreaga tara si s-au jucat piese de Marin Sorescu, Matei Visinec, Andrei Vornicu sau Henrik Ibsen.
Mai multe informatii

Expozitia "Universul in centrul orasului"
Asociatia Noua Acropola, impreuna cu Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu", au organizat, cu sprijinul Alpha Bank Romania, expozitia de istorie a astronomiei "Universul in centrul orasului", la Muzeul Municipiului Bucuresti - Palatul Sutu.
Mai multe informatii

Festivalul International de Teatru Sibiu 2008
Editia aniversara a Festivalului International de Teatru Sibiu s-a desfasurat in perioada 29 mai - 8 iunie, marcand in 2008, 15 ani de existenta.
Mai multe informatii

Festivalul Cultural International "Fara Bariere"
Satu Mare a fost orasul gazda al celei de-a doua editii a Festivalului Cultural International plurivalent. Organizat de catre Teatrul de Nord, in perioada 15 - 26 mai, sub genericul "Fara Bariere", evenimentul cultural e reunit si promovat spectacole de teatru, muzica, dans, pantomima, expozitii de arte plastice, filme de scurt metraj etc.
Mai multe informatii

Concertul simfonic sustinut de Daria Ioana Tudor
In ultima zi a lunii martie 2008, a avut loc la Sala Auditorium a Muzeului National de Arta al Romaniei, concertul simfonic sustinut de Daria Ioana Tudor si Florin Ionescu-Galati, cu sprijinul Alpha Bank.
Mai multe informatii

Alpha Bank Romania doneaza instrumente profesionale Observatorului Astronomic
Observatorul Astronomic din Bucuresti a beneficiat, la inceputul anului 2008, de o donatie din partea Alpha Bank Romania, constand in aparatura profesionala de mare acuratete.
Aceasta permite realizarea unor observatii ce redau fidel detalii fine inaccesibile ochiului inainte.
Mai multe informatii

 
      Termeni legali