Cardul de debit premium Alpha Mastercard World Elite

Card de debit premium Alpha Mastercard World Elite

Alpha Mastercard World Elite este un card de debit premium ce iti ofera exclusivitate si prestigiu.

 • acces la doua conturi curente, deschise in RON si EUR
 • dobanda pentru disponibilitatile din contul curent

Descriere card de debit premium Alpha Mastercard World Elite

Cardul de debit premium international are urmatoarele avantaje:

 • Dotat cu tehnologie contactless, cip si banda magnetica;  
 • Alegi design-ul cardului – Black sau Bordeaux;
 • Soliciti emiterea a pana la doua carduri suplimentare pentru utilizatorii autorizati;
 • Il utilizezi in Romania si strainatate pentru cumparaturi pe internet si la comercianti oriunde este afisat semnul Mastercard, sau pentru retragere de numerar de la ATM;
 • Beneficiezi de comision 0% pentru achitarea cumparaturilor cu cardul la comerciantii din Romania si din strainatate.

 

Vezi beneficiile

Beneficii generale card de debit

 • Pachet de asigurari

  Pentru ca stim ca iti place sa calatoresti, ne-am asigurat ca vei beneficia de experiente memorabile. Calatoriile tale in strainatate sunt asigurate si vei beneficia de un pachet de asistenta premium: Asigurarea de calatorie si Pachetul de asistenta si Specificatiile.

 • Acces gratuit in Business Lounge

  Acces gratuit si nelimitat in Business Lounge-urile din aeroporturile Henri Coanda din Bucuresti, Traian Vuia din Timisoara, Sibiu, *Avram Iancu Cluj-Napoca, Sky Lounge si Vienna Lounge din Viena, unde toti detinatorii de carduri Mastercard Word Elite au acces gratuit impreuna cu un insotitor. Incepand cu 01.05.2023, in Business Lounge-uri au acces cardurile valide si cu cel putin o tranzactie POS sau e-commerce decontata in ultimele 30 de zile, pana cu cel mult 96 de ore inaintea intrarii intr-un salon. Detalii aici. * Business Lounge-urile Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj-Napoca sunt temporar închise pentru lucrări de extindere, perioada de finalizare a lucrărilor fiind Februarie 2024.

 • Serviciul Concierge

  Serviciul Concierge iti ofera un asistent dedicat ce iti sta la dispozitie pentru planificarea fiecarui aspect al itinerariului de calatorie, fie ca este vorba de cautarea celor mai bune oferte, de rezervarea efectiva sau de alte servicii de care doresti sa beneficiezi si pentru care doresti sa lasi expertii sa lucreze pentru tine. Poti acccesa gratuit Serviciul Concierge prin intermediul Consiergo S.A. apeland  numarul de telefon +4 0737 410 000, disponibil 24 ore din 24.

 • Serviciul LoungeKey Associate Plus

  Serviciul LoungeKey Associate Plus iti ofera acces in peste 1.000 de saloane LoungeKey in aeroporturi din intreaga lume. Cardul Alpha Mastercard World Elite iti asigura acces garantat indiferent de linia aeriana sau clasa de zbor, atat pentru tine, cat si pentru insotitori. Alpha Bank iti ofera 2 intrari gratuite in decursul unui an calendaristic. Dupa utilizarea acestora, costul vizitei va fi in valoare de 35 USD/vizita pentru fiecare persoana si se va reflecta direct pe card, ca orice tranzactie la POS. Vezi aici detalii referitoare la serviciul si beneficiile programului. Pentru a avea informatii cat mai complete si la indemana cu privire la lounge-urile participante si conditiile de acces, descarca aplicatia LoungeKey, disponibila prin Apple Store sau prin Google Play, si inroleaza-ti cardul.

 • Mastercard Global Service™

  Pentru a beneficia de o calatorie lipsita de griji, poti solicita, contra cost, prin intermediul MastercardGlobal Service:

  - blocarea cardului pe care l-ai declarat pierdut sau furat;

  - eliberarea de numerar in regim de urgenta, daca nu poti astepta emiterea unui card temporar;

  - numerarul eliberat in regim de urgent poate fi ridicat de la oricare din cele peste 250.000 de locatii Western Union, in termen de 2 ore de la apelul catre MastercardGlobal Service&trade.

 • Deferred Debit

  Debitarea amanata a tranzactiilor - cu ajutorul acestei facilitati beneficiezi de pana la 15 zile suplimentare de dobanda pentru soldul contului curent. Dobanda acordata pentru disponibilitatile din cont este de 3% p.a. pentru conturile in lei si de 0.50% p.a. pentru conturile in euro.*

  - tranzactiile efectuate intre 1 si 15 vor fi postate pe cont in data de 15 a lunii;

  - tranzactiile efectuate intre 16 si sfarsitul lunii, vor fi postate pe cont in ultima zi a lunii.

  *Dobanda acordata pentru disponibilitatile din cont este variabila si se stabileste in functie de rata de dobanda cotata de banca.

 • Programul Mastercard Premium & Business

  Mastercard Romania a dezvoltat programul Mastercard Premium ce include comercianti atent selectionati, care iti propun oferte exclusive, alese si negociate special pentru tine. Pentru detalii referitoare la programul Mastercard Premium intra aici.

 • Programul de Recompense

  Alpha Shop transforma rutina cumparaturilor zilnice intr-o experienta unica, acumuland astfel puncte Alpha Shop pe care le poti folosi pentru ofertele gandite special pentru tine in magazinele partenere.

 • Conturi in valute diferite

  Ai acces la doua conturi curente in valute diferite (RON si EUR). Astfel, poti evita fluctuatiile cursului valutar cand doresti sa folosesti cardul pentru tranzactiile in EUR.

 • Alpha e-statements

  Acces gratuit la serviciul Alpha e-statements prin intermediul caruia poti vizualiza online atat extrasul de cont lunar cat si alte informatii despre produsele tale. Poti activa acest serviciu rapid, direct pe www.estatements.ro.

 • Servicii suplimentare

  Poti opta pentru servicii suplimentare atasate cardului: Online Banking, Alpha TXT prin intermediul carora vei putea monitoriza in orice moment situatia cardului tau.

 • Serviciul 3DSecure cu parola dinamica

  Tranzactiile ONLINE pe site-urile inrolate in 3DSecure sunt mai sigure ca niciodata.

 • Aplicatii de plata

  Inrolezi AlphaCardul tau in aplicatia de plata Apple Pay si Google Pay.

Beneficii carduri premium

 • Asigurare gratuita pentru cumparaturi online

  Asigurare gratuita pentru cumparaturi online platite cu cardul Alpha Mastercard World Elite oferita de Mastercard la orice magazin online inregistrat in Uniunea Europeana, Marea Britanie, Norvegia sau Elvetia. Asigurarea include urmatoarele (in limita a 1.500 EUR fiecare serviciu): garantie extinsa, protectia celui mai bun pret, protectia cumparaturilor. Detalii aici.

 • Mastercard Travel Rewards

  Te bucuri de cashback atunci cand faci shopping la branduri internationate platind cu cardul tau Alpha Mastercard World Elite. Poti alege sa profiti de oferte online sau direct in magazine, atunci cand calatoresti. Inregistreaza-te in program aici si consulta lista de branduri participante in program.