plata prin Apple Pay

Apple Pay

Evoluam impreuna. Ne bucuram impreuna.

  • platesti contactless, rapid si sigur cu AlphaCardul tau
  • fara costuri, fara griji

Descriere Apple Pay

Alpha Bank Romania pune la dispozitia clientilor sai posesori de carduri o modalitate de plata simpla, rapida si sigura, care ii ajuta sa evite transmiterea cardului catre o alta persoana pentru efectuarea platii, atingerea butoanelor POS-ului sau platile in numerar, utilizand facilitatile Apple Pay.

Cum activez plata prin serviciul Apple Pay?

Pentru iPhone, deschide aplicatia Wallet, apasa pe butonul “+” din coltul din dreapta sus si urmeaza instructiunile de introducere a datelor cardului care urmeaza sa fie inrolat. Vezi demo.

Pentru Apple Watch, deschide aplicatia Watch de pe iPhone, selecteaza Wallet & Apple Pay si urmeaza instructiunile de introducere a datelor cardului in vederea inrolarii in Apple Watch.

In Apple Pay pot fi adaugate carduri de credit sau de debit active, persoane fizice sau juridice. Cardul adaugat va fi validat prin apelarea serviciului Contact Center la numarul (021) 455.59.90.

Cum platesc cu aplicatia Apple Pay?

Pentru a plati, va trebui să te autentifici prin Touch ID, Face ID sau parola, apoi să apropii iPhone-ul sau Apple Watch-ul de terminalul POS. Vezi demo Face ID si Touch ID.

Unde pot folosi Apple Pay?

Poti folosi Apple Pay in orice magazin din tara sau din strainatate care accepta plata contactless, in aplicatii mobile care accepta Apple Pay sau in Safari, pe site-urile care accepta Apple Pay.

Cat costa?

Este gratuit! Ai nevoie doar de un card emis de Alpha Bank si un dispozitiv compatibil. In cazul in care inca nu ai un card emis de Alpha Bank, il poti solicita online aici.

Click aici pentru termeni si conditii.

Gaseste aici raspunsul la cele mai frecvente intrebari despre plata cu aplicatia Apple Pay.