finantari apia

Finantare APIA

O mana de ajutor la momentul potrivit este esentiala pentru viitorul afacerii tale.

  • comision de finantare: 0
  • 90% din valoarea subventiei

Descriere credit subventii APIA

Alpha IMM Finantare APIA

Unele lucruri nu trebuie amanate! O mana de ajutor la momentul potrivit este esentiala pentru viitorul afacerii tale. Astfel, iti finantam in mod flexibil activitatea ta curenta pana la incasarea subventiei stabilite in baza adeverintei emise de APIA.

Obtine finantarea AlphaIMM APIA sau alta forma de finantare in agricultura pentru demararea lucrarilor agricole.

Finantare APIA* Interventii si masuri in agricultura* Masura 14 Cresterea animalelor – Ameliorarea raselor Sprijin cuplat pentru venit in sectorul zootehnic (SCVZ)
Beneficiari Persoane juridice care desfasoara o activitate agricola in calitate de utilizatori legali ai suprafetelor de teren agricol si/sau detinatori legali de animale Persoane juridice care desfasoara o activitate agricola in calitate de detinatori legali de animale (pasari/porci) Asociatii sau organizatii de crescatori de animale care presteaza serviciile prevazute in HG nr. 1179/2014, respectiv: serviciile de intocmire si mentinere a registrului genealogic al rasei si serviciile de determinare a calitatii genetice a raselor de animale. Fermierii activi, persoane juridice care desfasoara o activitate agricola in calitate de utilizatori legali ai suprafetelor de teren agricol si/sau detinatori legali de animale, cooperativele agricole, precum si grupurile de producatori care desfasoara activitate agricola.
Destinatie Finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente
Suma maxima Pana la 90% Pana la 90% Pana la 90% Valoarea finantarii va fi egala cu totalul sumelor rezultate din inmultirea cuantumului in lei pentru anul 2023 cu cantitatile / animalele confirmate prin adeverinta.
Moneda RON RON RON RON
Costuri Dobanda: ROBOR 6M + 2%
Fara alte comisioane

 

*Alpha Bank impreuna cu Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) sustin sectorul agricol prin creditul “De cinci ori subventia”, destinat beneficiarilor schemelor de sprijin implementate de APIA, pentru facilitarea accesului la finantarea capitalului de lucru pentru suprafetele detinute/exploatate, cat si pentru sectorul zootehnic, respectiv adeverintele APIA pentru masurile de ameliorare, cele de bunastare si pentru schemele de sprijin cuplat pentru cresterea animalelor – Sprijinul cuplat pe venit in sectorul Zootehnic.

Valoarea creditului/creditelor, dupa caz, nu poate depasi de 5 ori valoarea adeverintei eliberate de APIA, iar termenul de acordare este de maximum 5 ani cu posibilitatea de prelungire pentru beneficiarii din sectorul vegetal.