Alpha Bank Romania a sustinut proiectul Revolutia Eco

alpha-bank-romania-a-sustinut-proiectul-revolutia-eco

Alpha Bank s-a alaturat initiativei Verdecrud Media si a sustinut REVOLUTIA ECO, unul dintre cele mai importante proiecte avand ca scop educarea copiilor in ceea ce priveste protectia mediului inconjurator.

Proiectul a urmarit sensibilizarea, constientizarea si responsabilizarea copiilor si adolescentilor cu privire la protejarea mediului, scaderea poluarii, precum si implicatiile acestora asupra vietilor noastre.

4 luni, 12 evenimente, 2.000 de elevi de scoala generala in fata marilor ecrane de la cinematograful Liberty Center, unde Verdecrud Media a expus 4 filme documentare ce au fost ulterior dezbatute impreuna cu copiii, in ideea de a schimba atitudini si mentalitati. Sunt doar cateva dintre cifrele legate de proiect. Alaturi stau o noua atitudine sadita in sufletele participantilor, noi experiente, responsabilizare si dragoste pentru natura.

Scurt-metrajele "Atitudini", "Arii Protejate", "Poluarea apei" si "Ostrovul meu" au indemnat copiii sa reactioneze in mod activ pentru reciclare, plantare de pomi, practic sa adopte atitudinea corecta fata de mediul inconjurator.

Tot in perioada desfasurarii evenimentelor REVOLUTIA ECO, au fost infiintate 5 Patrule Eco, formate din elevii dornici sa supravegheze si sa pastreze curatenia, precum si sa planteze copaci, in curtile scolilor lor.

Pe perioada vacantei de vara, Verdecrud Media, impreuna cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti au organizat evenimente similare in taberele scolare din judetele: Arges, Buzau, Dambovita, Ialomita, Prahova si Valcea. 

Mai multe detalii despre campanie: www.revolutiaeco.ro

Proiecte similare

Vezi toate proiectele