Solutii digitale corporate

Solutii digitale

Iti punem la dispozitie mai multe solutii digitale pentru succesul afacerii tale. 

  • Online Banking
  • E-Factur@, automatizare plati

Descriere solutii digitale pentru corporatii

Indiferent de tipul activitatii desfasurate de companie sau de marime, iti punem la dispozitie mai multe solutii digitale menite sa iti ofere suport in dezvoltarea afacerii.

Astfel, fara a te mai deplasa la banca, de oriunde in lume, indiferent de ora si locul in care te afli, ai la dispozitie un set de solutii digitale create in urma efortului comun de a gasi cele mai bune modalitati prin care sa iti poti administra finantele in functie de nevoile afacerii tale.

  • Online Banking
  • E-factur@
  • Automatizare plati/ incasari prin interfete cu ERP

Serviciul Alpha Online Banking

Serviciul Alpha Online Banking, dedicat companiilor, permite controlul si administrarea fluxului de lichiditati avand acces la informatiile tuturor conturilor companiei sau ale companiilor din grup.

Operativitatea unei afaceri depinde de un raspuns rapid la nevoile clientilor motiv pentru care vizualizarea tranzactiilor efectuate, a incasarilor si a soldurilor conturilor se realizeaza in timp real, iar optimizarea operationala este asigurata de modalitatea de a efectua plati prin import de fisiere. Extrasele de cont, la randul lor, pot fi exportate si reconciliate automat in aplicatiile interne ale companiei tale.

Pentru ca timpul tau este pretios pentru noi, am dezvoltat un serviciu digital care iti permite accesul la disponibilitatile financiare ale companiei tale atunci cand ai nevoie si in deplina siguranta.

Sistemul functioneaza in baza unor reglementari stricte de securitate si beneficieaza de certificare anuala din partea BNR si MSI.

Pentru ca este nevoie de mai mult decat de acces rapid, am ascultat cerintele tale, am inteles ca fiecare afacere are abordari diferite care necesita o flexibilitate sporita a produselor, de aceea serviciul de online banking:

  • iti asigura configurarea drepturilor de administrare in functie de nevoile companiei tale (drepturi diferite de vizualizare si  de tranzactionare pentru fiecare utilizator desemnat);
  • iti ofera posibilitatea de a seta reguli complexe de semnaturi electronice.

Prin aplicatia Online Banking poti vizualiza atat de pe telefonul mobil, cat si de pe tableta, care este situatia conturilor companiei tale si poti autoriza operatiunile initiate in aplicatia Online Banking.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe Apple App Store si Google Play.

e-Factur@

e-Factur@ este serviciul de facturare/arhivare electronica dezvoltat de TRANSFOND, oferit clientilor Alpha Bank Romania, care permite agentilor economici sa emita, sa arhiveze si sa livreze facturile in mediul electronic, inlocuind total sau partial procesul similar desfasurat pe suport de hartie, in functie de necesitatile clientului emitent, dar si de cele ale platitorului.

Serviciul e-Factur@ este oferit sub forma accesului la o aplicatie unica securizata la care se pot conecta atat emitentii de facturi, cat si destinatarii acestora.

Automatizare plati/incasari prin interfete cu ERP

Automatizarea platilor/incasarilor prin interfete cu ERP va evidentia imbunatatirea modului de operare din cadrul companiei, platforma dovedindu-si valoarea de suport real in dezvoltarea afacerii tale.

Astfel intermediul serviciului Online Banking, ai acces la rapoarte detaliate ce pot fi vizualizate, tiparite si importate direct in aplicatia de gestiune financiar-contabila a companiei tale. Operatiunile de import sau de export se realizeaza exclusiv sub conexiune securizata, numai in sesiune autentificata:

  • importul fisierelor se realizeaza prin fisiere standard acceptate de banca, ce contin instructiuni de plata;
  • exportul fisierelor (rapoartelor) poate fi efectuat in format standard, MT940, sau in format CSV, utilizatorul avand posibilitatea de a configura informatiile exportate  astfel incat sa fie compatibile cu aplicatiile companiei, definite de utilizator;
  • implementarea fluxului de import/export informatii se va realiza cu suportul Alpha Bank Romania.