Solutii operationale - servicii de trezorerie pentru corporatii

Servicii de trezorerie

Poti participa la piata valutara in conditii avantajoase.

  • servicii de trezorerie tip standard
  • servicii de trezorerie tip custom

Descriere servicii de trezorerie

Tranzactii valutare

Prin intermediul produselor oferite de Alpha Bank Romania, compania ta poate accesa piata valutara in conditii avantajoase, are posibilitatea sa se protejeze impotriva riscului valutar si, de asemenea, in functie de conditiile pietei, isi poate maximiza oportunitatile oferite de modificarile cursurilor valutare. 

Alpha Bank Romania ofera companiei tale cotatii tip standard sau tip negociat, preturi ferme sau informative. 

De asemenea, venind in intampinarea companiei tale, Alpha Bank Romania propune o categorie de produse de investitii, avand ca scop obtinerea unui randament potential mai ridicat (Dual Currency Deposit-Depozite cu dobanda variabila; No Touch Deposit- Depozit Structura cu dobanda variabila). 

Prin intermediul serviciului de Online Banking compania ta poate efectua electronic tranzactii pe piata schimburilor valutare, precum si operatiuni de constituire depozite la orice moment.

De asemenea, din oferta noastra fac parte schimburi valutare cu decontare "astazi - same day" (t), cu decontare "maine - tomorrow" (t+1) sau cu decontare "spot" (t+2).

Excedent de lichiditate

Alpha Bank Romania ofera companiei tale o gama variata de produse de economisire, atat prin constituirea de depozite la termen la ghiseele noastre, cat si prin serviciul de Online Banking. 

Depozitele in lei si in valuta asigura companiei tale administrarea eficienta a excedentului de lichiditate existent ca disponibilitate in contul curent al companiei. Depozitele la termen in lei si in valuta ofera companiei tale posibilitatea de a investi fondurile disponibile in instrumente cu grad de risc minim. Dobanzile practicate variaza in functie de valuta in care doresti sa faci plasamentul, de termenul ales si de valoarea plasamentului. Prin intermediul serviciului Online Banking compania ta poate constitui depozite electronic in orice moment.

 

Disclamer: Reguli de operare pe conturi si Conditii generale de afaceri

Conditii generale pentru executarea tranzactiilor de vanzare/cumparare valuta