Expertiza sectoriala corporatii

Expertiza sectoriala

Totul porneste de la fixarea unui scop. Il atingem si apoi ne dorim mai mult. Pentru ca tu sa poti merge mai departe, cream drumuri care nu existau. Pentru ca tu sa nu te opresti niciodata, distrugem limite ce pareau de nedepasit.

 

Evolutie prin inovatie

Evolutie prin flexibilitate

Evolutie prin siguranta

 

Descriere expertiza sectoriala pentru corporatii

Consolidarea parteneriatelor bancare ce au trecut proba timpului, cu relatii de peste 20 de ani, a facilitat dezvoltarea afacerilor comune pe piata locala. Am inteles ca fiecare client are aspiratii diferite, abordari diferite si doar impreuna cream solutiile potrivite pentru a asigura o crestere sustenabila.

Echipele noastre de specialitate pun in serviciul clientilor expertiza sectoriala dobandita atat pe piata locala, cat si pe cea a Grupului, implinirea cerintelor acestora fiind o prioritate pentru noi.

Expertiza sectoriala ne ajuta sa iti intelegem cerintele gasind astfel, impreuna, solutii mai bune indiferent de sectorul de activitate in care alegi sa te dezvolti sau a carei activitate alegi sa o imbunatatesti:

  • retail & wholesale;
  • energie, utilitati si infrastructura;
  • industria alimentara si a bauturilor;
  • productie, transport si logistica;
  • farma si servicii medicale;
  • industria hoteliera;
  • tehnologie, media si telecomunicatii;
  • constructii si materiale de constructii.

Deoarece fiecare client si fiecare afacere au nevoi specifice, serviciile complexe pe care le punem la dispozitia ta - operatiuni zilnice, servicii de trezorerie, operatiuni documentare sau consultanta specializata in finantarea activitatii - sunt create in functie de specificul activitatii tale.

In calitate de client Alpha Bank Romania, compania ta poate beneficia de experienta unei echipe de profesionisti cu o cunoastere aprofundata a pietei, a oportunitatilor si a provocarilor cu care te confrunti. De asemenea, specialistii nostri iti ofera acces la o gama variata de produse si de servicii, venind astfel in intampinarea cerintelor si a nevoilor tale.

Obiectivul nostru

Ne dorim sa construim relatii de durata. Noi iti punem la dispozitie o echipa avand expertiza sectoriala specializata, care sa lucreze cu echipa ta pentru a mentine afacerea in dezvoltare. Prin sustinerea noastra locala, prin stabilitatea si prin puterea financiara dovedite in timp de catre Alpha Bank Romania, afacerea ta poate prospera multi ani de acum inainte.

Un parteneriat puternic

Intelegem nevoile tale si ale afacerii pe care o dezvolti. Suntem alaturi de tine atat prin a-ti oferi suport pentru operatiunile de zi cu zi, cat si pentru a transforma in realitate viziunea si obiectivele pe termen lung.

Fiind permanent in contact cu afacerea ta, prin experienta sectoriala pe care o punem in sprijinul tau, avem abilitatile de a-ti face recomandari informate si pertinente cu privire la modul in care solutiile noastre iti faciliteaza adaptarea la schimbarile conditiilor pietei si a prioritatilor in afaceri.

Servicii complexe

Adaptam produsele si serviciile pe care le oferim nevoilor tale si cautam impreuna modalitati de imbunatatire a performantei capitalului de lucru sau in etapa extinderii afacerii.