AlphaCard de Credit

Solicita ACUM si primesti CADOU 5.000 de puncte Alpha Shop! 

Cu AlphaCard de Credit iesi mereu pe plus! Platile la magazinele partenere se intorc in contul tau sub forma de puncte Alpha Shop, pe care le poti transforma in cadouri, imediat dupa ce faci cumparaturi in magazinele partenere. 

Hai la cumparaturi cu beneficii!

Promotie valabila pana la data de 28 februarie 2018, conform regulament.

  • Program de recompense Alpha Shop

  • Rate fara dobanda si fara comision

  • Rate oriunde in lume

  • Reduceri in magazinele partenere

imagine campanie alpha rapid

Foloseste AlphaCard de Credit la comerciantii parteneri Alpha Shop si la orice cumparatura efectuata poti utiliza si punctele Alpha Shop primite cadou!

 
 

Exemplu de calcul

DAE pentru AlphaCard Visa Credit: Dobanda = 20% p.a., variabila pe toata durata de 12 luni a contractului, formata din rata de referinta BNR (2%) la care se adauga Marjei Bancii (18%) stabilita in contractul de credit si fixa pe toata durata acestuia. Dobanda Anuala Efectiva (D.A.E.) = 23,21 % p.a. pentru o limita de credit aprobata in valoare de 5.367 lei, daca valoarea totala a creditului este trasa imediat si in intregime la data semnarii contractului de credit si rambursata in 12 rate, din care primele 11 vor fi egale cu suma minima de plata, urmand ca rata finala sa lichideze valoarea totala a creditului, incluzand dobanzi si alte costuri aferente. Suma totala rambursata de Client este de 6.354,43 lei, incluzand costul de emitere in valoare de 20 lei si costul anual de administrare a cardului in valoare de 30 lei. Prezentul exemplu de calcul este in vigoare la data de 09.10.2017.​