Vineri, 17 Ianuarie 2020, in intervalul orar 20:30 - 23:30 vom efectua lucrari de mentenanta pentru Alpha Online Banking. Pe durata efectuării lucrărilor de mentenanță, serviciul Alpha Online Banking (web si mobile) va fi indisponibil.

In zilele urmatoarele finalizarii lucrarilor de mententanta, pot aparea intermitente in functionarea aplicatiei Alpha Online Banking pentru smartphone. Este important sa va asigurati ca aplicatia este actualizata cu ultimele update-uri pentru a beneficia de functionalitatile oferite. De asemenea, va reamintim ca puteti accesa serviciul Alpha Online Banking folosind browserul de internet instalat pe orice tip de dispozitiv fara a va fi afectata semnificativ experienta de utilizare. Click aici pentru mai multe detalii.

 

Multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de aceasta situatie.

Echipa Alpha Bank Romania.

Unitati & ATM-uri

Vezi toate unitatile

Ultimele stiri

Vezi toate articolele
 • 25 noiembrie 2019

  NETOPIA Payments lanseaza în parteneriat cu Alpha Bank Romania un serviciu de transfer instant al banilor pe card

  Bucuresti, 25 noiembrie 2019 – NETOPIA Payments în parteneriat cu Alpha Bank Romania, anunta lansarea unui nou serviciu de transfer instant de bani si ofera Viva Credit posibilitatea de a trimite credite direct pe cardul bancar.

  Continuare
 • 22 noiembrie 2019

  Alpha Bank se aliaza cu fintech-ul Symphopay pentru accelerarea transformarii digitale in retail

  Alpha Bank si Symphopay au finalizat integrarea programelor de plata in rate si a programului de loialitate Alpha Shop cu platforma de plati Symphopay, solutia fiind deja implementata la mari retaileri precum eMAG, Noriel si Intersport.

  Continuare
 • 12 noiembrie 2019

  Alpha Bank primeste premiul special pentru prima emisiune de obligatiuni ipotecare

  La finalul lunii octombrie, Alpha Bank Romania a primit premiul special pentru pentru emiterea primei emisiuni de obligatiuni ipotecare de pe piata locala, covered bonds, în valoare de € 200 milioane.

  Continuare

Proiecte similare

Vezi toate proiectele