Tranzactionare la Bursa

Cum devin client

Motive suplimentare pentru care sa devin client

 • AlphaTrade
 • AlphaCosmos Trade

Descriere tranzactionare la Bursa

Cum devin client?

Directia Tranzactionare Piete de Capital va ofera solutii inovatoare si personalizate pentru cele mai provocatoare investitii pe care si le doresc clientii nostri. Daca doresti sa afli mai mult despre cum poti beneficia de serviciile noastre, te rugam sa ne scrii folosind adresa AlphaBank_Brokers@alphabank.ro si in cel mai scurt timp unul dintre brokerii nostri va lua legatura cu tine.

Cont asistat de broker

Contul Broker - Prin contul cu asistenta brokerilor vei putea tranzactiona orice instrument financiar listat la Bursa de Valori Bucuresti. Directia Tranzactionare Piete de Capital iti ofera servicii de calitate superioara prin furnizarea de informatii si asistenta in atingerea obiectivelor investitionale. 

AlphaTrade

Cu serviciul AlphaTrade esti la un click distanta de piata de capital. Contul Online iti ofera posibilitatea efectuarii tranzactiilor bursiere cu orice instrument financiar cotat la Bursa de Valori Bucuresti prin intermediul platformei noastre de tranzactionare. 

Intrebari frecvente                Ghid acces AlphaTrade

AlphaCosmos Trade

Ai profitat de aprecierea actiunilor Tesla si cauti urmatorul unicorn? Prin serviciul AlphaCosmos Trade te ajutam sa investesti in instrumentele listate pe majoritatea pietelor financiare din intreaga lume. 

Date de contact

Directia Tranzactionare Piete de Capital Directia Conformitate

Persoanele desemnate din cadrul Alpha Bank sa participe la activitati de sondare a pietei:

• Emilian Dobran, Director

Telefon: 021.455.9362

e.dobran@alphabank.ro

• Adriana Maria Suciu, Trader

Telefon: 021 455 9365

a.suciu@alphabank.ro 

• Daniela Papadopol, Director

• Lavinia Croicu, Director Adjunct

• Florin Raicu, Sef Birou

 

AlphaBank_Brokers@alphabank.ro AlphaBank_Compliance@alphabank.ro
AlphaBank_MarketSounding@alphabank.ro
adresa: Cladirea Platinum Business & Convention Center, Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 172-176, etaj 4, Sectorul 1, Bucuresti, Romania, 013686.

 

Informatii pentru investitori: Alpha Bank atentioneaza ca investitiile in instrumente financiare au asociate riscuri specifice, iar performantele anterioare ale instrumentelor financiare nu sunt indicatori pentru performantele viitoare. Cititi documentatia specifica fiecarui instrument financiar înainte de a investi.

 Vezi beneficiile

Beneficii tranzactionare la Bursa

 • Expertiza

  Experienta pe diferite zone de administrare a proiectelor, vine alaturi de analize ale companiilor, industriilor si pietelor pentru a evalua perspectivele investitionale oferite de departamentul de cercetare, in sprijinul clientilor pentru a ii ajuta sa ia deciziile potrivite in functie de nevoile exprimate.

 • Personalizarea solutiilor

  O echipa cu experienta in sectoare diferite, va sta la dispozitie pentru a va oferi optiuni pornind de la nevoile transmise de dumneavostra.

 • Protectia investitorilor

  cu impact semnificativ pentru piata, MiFID II aduce mai multa siguranta si transparenta in zona de tranzactionare pe piete de capital. Mai multe detalii puteti afla aici.

 • AlphaTrade

  Acces facil la emitentii listati pe BVB; Vizualizare in orice moment a situatiei portofoliului; Comision preferential de tranzactionare in fiecare zi de Miercuri – „Happy Wednesday”.

 • AlphaCosmos Trade

  Echipa de tranzactionare Alpha Bank va ofera prin intermediul unui partener extern acces direct la cele mai lichide piete de capital din lume (ex: USA, Germania, Franta, Olanda etc).