Castiga cu Alpha Bank si MoneyGram

Alaturi de Alpha Bank si MoneyGram descoperi cat de usor este sa ai parte de lucrurile de care ai nevoie. Trimiti sau primesti bani, simplu si rapid si ai timp sa te bucuri de ceea ce te face fericit.

 

Pastreaza pliantul pe care il vei primi la prima tranzactie si bucura-te de premiile speciale!

  • Castiga premii garantate in functie de numarul tranzactiilor:

  • Poti castiga prin tragere la sorti:

Vezi unde poti sa transferi bani in unitatile Alpha Bank!   Telefon: 08008 ALPHA (08008 25742)

 

Promotie valabila in perioada 25.06.2018 – 29.03.2019 in toate locatiile Alpha Bank, conform cu regulamentul campaniei. Premiile se vor acorda in limita stocului disponibil. Vezi regulamentul campaniei.

logo tu decizi

Depozitul Tu Decizi

Solutie unica de economisire in Romania.

  • Tu Decizi termenul depozitului
  • poti suplimenta valoarea oricand

Descriere

Iti poti planifica/ fructifica resursele financiare asa cum iti doresti, astfel incat planurile tale sa prinda contur mult mai usor:​

  • Tu Decizi termenul depozitului, intre 30 si 365 de zile; spre exemplu 67 zile, 112 zile, 222 zile sau orice alt termen numai potrivit pentru planurile tale;
  • Tu Decizi daca vrei sa suplimentezi valoarea depozitului initial; suplimentarea se poate face in orice moment, pana la scadenta cu aplicarea aceleasi rate de dobanda ca cea de la momentul constituirii depozitului; suma tuturor alimentarilor ulterioare nu poate insa depasi valoarea initiala a depozitului, maxim 100.000 euro /450.000 lei; suma minima a fiecarei alimentari: 500 lei sau 100 euro.

Suma minima de constituire a depozitului este de 500 LEI sau 100 EUR.

Rata dobanzii depozitului nu este cumulativa cu alte campanii promotionale.

Nota: Cota de impozitare de 10% se aplica in cazul veniturilor din dobanzi realizate de persoanele fizice rezidente din punct de vedere fiscal; In cazul persoanelor fizice nerezidente din punct de vedere fiscal pentru veniturile realizate din dobanzi se aplica o cota de impozitare de 16%.

economii depozitul tu decizi

Vezi rata dobanzilor aici

Calculator

Descarca Formulare

Mai jos gasesti lista completa de formulare necesare pentru aplicarea la Depozitul Tu Decizi: