Pachet Alpha All in 1 + Alpha Rapid

Pachet Alpha All in 1 + Alpha Rapid

Este pachetul prin care poti obtine o rata mai mica pentru creditele actuale si bani in plus cu dobanda speciala. 

 • ai acces la o suma de bani mai mare
 • dobanda avantajoasa

Acum doar cu acord de interogare ANAF pentru clientii care realizeaza venituri din salarii! 

Descriere Pachetului Alpha All in 1 + Alpha Rapid

Cu pachetul All in One + Alpha Rapid nu mai alergi de la banca la banca si ai timpul necesar pentru a face cele mai bune alegeri cu banii pe care ii ai la dispozitie!

Alege varianta cea mai buna pentru tine:

 • Alpha All In 1 garantat cu ipoteca + Alpha Rapid garantat cu ipoteca - poti imprumuta intre 5.001 si 150.000 euro (sau echivalent lei), pe o perioada de rambursare de maxim 25 ani, in cazul in care refinantezi doar facilitati de credit contractate inainte de 31.10.2011 sau pe o perioada maxima de rambursare de 5 ani, in cazul in care refinantezi si facilitati de credit contractate dupa data de 31.10.2011. Totodata poti obtine o suma suplimentara intre 5001 si 150.000 euro pe o perioada de pana la 5 ani.

Conditii de acordare a pachetului format din credit de refinantare si credit de nevoi personale:

 • esti cetatean roman, rezident in Romania si ai cel putin 18 ani si maximum 70 de ani la data ultimei scadente a creditului;
 • poti fi salariat, minimum 1 an vechime totala neintrerupta in munca, dintre care ultimele 3 luni la actualul loc de munca sau 12 luni vechime neintrerupta la actualul loc de munca, pensionar sau poti avea o profesie liberala cu o experienta de cel putin 1 an;
 • cu un venit minim de 1.525 lei;
 • minim 1 an istoric de creditare si un istoric bun de plata;
 • cand aplici pentru credit trebuie sa ne furnizezi un numar de telefon fix sau mobil cu abonament unde poti fi contactat, de la domiciliul tau sau resedinta si un numar de telefon fix de la locul actual de munca;
 • in cazul refinantarii cu garantie ipotecara este necesar sa asiguri imobilul ipotecat impotriva riscului de incendiu si cutremur si sa cesionezi polita in favoarea Bancii; de asemenea, se solicita evaluarea imobilului adus in garantie (evaluarea se va realiza de catre banca);
 • pentru Alpha All in 1 fara garantie imobiliara in euro, daca refinantezi facilitati de credit acordate dupa data de 31.10.2011 trebuie sa prezinti un fideiusor;
 • se accepta pana la 2 codebitori;
 • vom lua in calcul o gama foarte larga de venituri pentru care poti aduce documente justificative, inclusiv cele provenite din alte surse de venit decat cele salariale: pensii, drepturi de autor, venituri din activitati independente (profesii liberale) etc.

Modalitati de rambursare a creditului

Acest produs de creditare poate fi rambursat in rate lunare egale sau rate lunare descrescatoare (rate de capital egale si dobanda la sold). Pentru a analiza ce modalitate de rambursare este cea mai potrivita pentru tine, te rugam consulta documentul atasat cu informatii suplimentare.

Exemplu de calcul pentru pachetul:

Alpha All in One garantat (lei)

Pentru un imprumut de 175.000 lei pe o perioada de 5 ani cu o dobanda variabila: de la 9,61% (formata din marja 3,75% si dobanda de referinta IRCC 5,86%) in cazul rambursarii in rate lunare descrescatoare (rate egale de principal) prima rata lunara este de 4.318 lei, valoarea totala platibila este de 218.887 lei, DAE 10,19% iar in cazul rambursarii in rate lunare egale (anuitati) rata lunara este de 3.685 lei, valoarea totala platibila este de 222.257 lei, DAE 10,18%; pana la 10,11% (formata din marja 4,25% si dobanda de referinta IRCC 5,86%) in cazul rambursarii in rate lunare descrescatoare (rate egale de principal) prima rata lunara este de 4.397 lei, valoarea totala platibila este de 221.111 lei, DAE 10,90% iar in cazul rambursarii in rate lunare egale (anuitati) rata lunara este de 3.734 lei, valoarea totala platibila este de 224.835 lei, DAE 10.89%.

Alpha Rapid garantat (lei)

Pentru un imprumut de 175.000 lei pe o perioada de 5 ani cu o dobanda variabila: de la 9,61% (formata din marja 3.75% si dobanda de referinta IRCC 5,86%) in cazul rambursarii in rate lunare descrescatoare (rate egale de principal) prima rata lunara este de 4.324 lei, valoarea totala platibila este de 218.232 lei, DAE 10,35% iar in cazul rambursarii in rate lunare egale (anuitati) rata lunara este de 3.691 lei, valoarea totala platibila este de 221.572 lei, DAE 10,34%; pana la 10,11%, in cazul rambursarii in rate lunare descrescatoare (rate egale de principal) prima rata lunara este de 4.391 lei, valoarea totala platibila este de 220.456 lei, DAE 10,73% iar in cazul rambursarii in rate lunare egale (anuitati) rata lunara este de 3.728 lei, valoarea totala platibila este de 224.150 lei, DAE 10,72%.

*) Dobanda de referinta IRCC (stabilita de BNR) este cea aplicabila pentru Trimestrul 3/ 2024.
**) In calculul DAE (dobanda anuala efectiva) au fost incluse: dobanda achitata de catre client pe toata perioada de creditare, comisionul lunar de administrare a contului curent 6 lei pentru Alpha All in One garantat, taxa de inregistrare la Registrul National de Publicitate Mobiliara 87,60 lei, comisionul de analiza dosar zero lei pentru Alpha All in One garantat, respectiv 400 lei pentru Alpha Rapid garantat. Cheltuielile evaluare garantie 595 lei si polita PAD 130 lei pentru Alpha All in One garantat. Facilitatile se considera acordate pe o perioada de 60 luni și rambursate in rate descrescatoare/egale.
***) Analizeaza cu atentie implicatiile creditului si asigura-te ca il poti rambursa la termen. Variatia indicelui de referinta din componenta dobanzii variabile, modificarea veniturilor proprii, cat si posibilele fluctuatii ale cursului de schimb valutar, ar putea afecta capabilitatea de a achita ratele la credit. Valoarea DAE este determinata in scop informativ si poate suferi modificari.

 Vezi beneficiile

Beneficii pachet credit de refinantare + credit de nevoi personale

 • Card fara taxa de emitere

  Primesti un card de credit, AlphaCard Visa Credit sau Alpha Mastercard Credit - fara taxa de emitere.

 • Plan de protectie a rambursarilor

  Poti beneficia de un plan de protectie a rambursarilor, mai multe detalii aici.

 • Ai acces la o suma de bani mai mare

 • Dobanda avantajoasa

  Beneficiezi de dobanda avantajoasa aplicabila pachetului.

 • Un singur comision

  Exista un singur comision de analiza achitat pentru pachet.

 • Acelasi set de documente

  La momentul aplicarii si o singura semnare de contracte programata.

 • Raspunsul pe loc

  Primesti raspuns pe loc pentru suma pe care o poti imprumuta.

 • Comisioane reduse cu pana la 35%

  Daca soliciti serviciul Online Banking.

Aplica prin formularul online

Calculator