Credit de nevoi personale Alpha Rapid

Credit de nevoi personale Alpha Rapid

Este creditul de nevoi personale destinat finantarii unor cheltuieli planificate sau neprevazute, fara justificarea utilizarii fondurilor.

 • aprobare in maximum 24 ore de la depunerea dosarului complet*
 • perioada de rambursare de pana la 60 luni

 

*venituri salariale raportate ANAF si indeplinirea tuturor conditiilor de eligibilitate

Mai multe detalii

Viata te surprinde cand te astepti mai putin.

Dar cand tu esti luat pe nepregatite, noi suntem pregatiti: creditul Alpha Rapid te ajuta sa treci peste toate surprizele vietii!

Aplica pentru un imprumut de nevoi personale Alpha Rapid negarantat acum!

Vezi detalii

Credit de consum Alpha Rapid

Acum doar cu acord de interogare ANAF pentru clientii care realizeaza venituri din salarii!

Descriere credit de consum Alpha Rapid

Creditul de nevoi personale Alpha Rapid de la Alpha Bank Romania poate fi acordat in lei sau in euro, iar in functie de alegerea ta, dobanda imprumutului este variabila sau fixa pe toata perioada de creditare.

Alege una dintre cele 3 variante de credite, in functie de nevoile tale:

Alpha Rapid fara garantie imobiliara

 • beneficiezi de rapiditate si operativitate in obtinerea raspunsului din partea bancii - 24 de ore (de la momentul depunerii documentelor);
 • poti imprumuta intre 500 si 30.000 euro sau echivalent in lei (pentru sumele intre 10.001-30.000 euro se acorda echivalent in lei);
 • ai perioada de creditare intre 6 luni si 60 luni (5 ani);
 • in functie de optiunile tale, poti include in valoarea creditului si costurile cu taxa de inregistrare la Registrul National de Publicitate Mobiliara.

Alpha Rapid, credit de nevoi personale cu garantie imobiliara

 • poti imprumuta intre 5.001 euro si 150.000 euro (sau echivalent in lei);
 • ai perioada de creditare intre 6 luni si 60 luni (5 ani);
 • in functie de optiunile tale, poti include in valoarea imprumutului de nevoi personale si cheltuielile notariale, taxa de evaluare, etc.

Creditul Alpha Rapid garantat cu depozit colateral

 • aprobare in maxim 24 ore;
 • poti imprumuta intre 5.001 euro si 150.000 euro (sau echivalent in lei);
 • ai perioada de creditare intre 12 luni si 60 luni (5 ani);
 • nu este necesara analiza veniturilor;
 • obtii un bonus de dobanda pentru depozitul colateral constituit garantie la credit, respectiv dobanda aferenta depozitului la termen constituit pe 12 luni.

Conditii de acordare a creditului de nevoi personale

 • esti cetatean roman, rezident in Romania si ai cel putin 18 ani si maxim 70 de ani la data ultimei scadente a creditului;
 • poti fi salariat, minimum 1 an vechime totala neintrerupta in munca, dintre care ultimele 3 luni la actualul loc de munca sau 12 luni vechime neintrerupta la actualul loc de munca, pensionar sau poti avea o profesie liberala cu o experienta de cel putin 1 an;
 • cu un venit minim de 1.525 lei;
 • cand aplici pentru imprumut de nevoi personale trebuie sa ne furnizezi un numar de telefon fix sau mobil cu abonament unde poti fi contactat, de la domiciliul tau sau resedinta si un numar de telefon fix de la locul actual de munca;
 • vom lua in calcul o gama foarte larga de venituri pentru care poti aduce documente justificative, inclusiv cele provenite din alte surse de venit decat cele salariale (pensii, drepturi de autor, venituri din profesii liberale etc.);
 • in cazul creditelor Alpha Rapid fara ipoteca in euro, trebuie sa prezinti si un fideiusor (girant);
 • se accepta pana la 2 codebitori;
 • in cazul creditului Alpha Rapid garantat cu depozit colateral: este necesara constituirea unui depozit colateral pentru garantarea creditului, cu respectarea conditiilor impuse de banca si nu trebuie sa prezinti documente privind veniturile.

Modalitati de rambursare a creditului

Acest produs de creditare poate fi rambursat in rate lunare egale sau rate lunare descrescatoare (rate de capital egale si dobanda la sold). Pentru a analiza ce modalitate de rambursare este cea mai potrivita pentru tine, te rugam consulta documentul atasat cu informatii suplimentare.

Exemple de calcul pentru Alpha Rapid negarantat (LEI)

Pentru un imprumut de 30.000 lei pe o perioada de 5 ani cu o dobanda variabila: de la 11,34% (formata din marja 5,40% si dobanda de referinta IRCC 5,94%) si comision analiza 0, costuri valabile in conditiile incasarii venitului la Alpha Bank in cazul rambursarii in rate lunare descrescatoare (rate egale de principal) prima rata lunara de 789 lei, valoarea totala platibila 39.094 lei, DAE 12,58% iar in cazul rambursarii in rate lunare egale (anuitati) rata lunara de 663 lei, valoarea totala platibila este de 39.890 lei, DAE 12,53%; pana la 19,84% (formata din marja 13,90% si dobanda de referinta IRCC 5,94%) si comision analiza 0, costuri valabile in conditiile incasarii venitului la Alpha Bank, in cazul rambursarii in rate lunare descrescatoare (rate egale de principal) prima rata lunara de 1.002 lei, valoarea totala platibila este 45.576 lei, DAE 22,42% iar in cazul rambursarii in rate lunare egale (anuitati) rata lunara de 798 lei, valoarea totala platibila este 47.976 lei, DAE 22,35%.

Pentru un imprumut de 30.000 lei pe o perioada de 5 ani cu o dobanda fixa: de la 10,40% si comision analiza 0, costuri valabile in conditiile incasarii venitului la Alpha Bank, in cazul rambursarii in rate lunare descrescatoare (rate egale de principal) prima rata lunara de 766 lei, valoarea totala platibila este de 38.378 lei, DAE 11,54 % iar in cazul rambursarii in rate lunare egale (anuitati) rata lunara de 649 lei, valoarea totala platibila este de 39.048 lei DAE 11,50%; pana la 19,60% si comision analiza 0, costurile valabile in conditiile incasarii venitului la Alpha Bank, in cazul rambursarii in rate lunare descrescatoare (rate egale de principal) prima rata lunara de 996 lei, valoarea totala platibila este 45.393 lei, DAE 22,14% iar in cazul rambursarii in rate lunare egale (anuitati) rata lunara de 794 lei, valoarea totala platibila este 47.737 lei, DAE 22,06%.

*) Dobanda de referinta IRCC (stabilita de BNR) este cea aplicabila pentru Trimestrul 3 / 2023.

**) In calculul DAE (dobanda anuala efectiva) au fost incluse: dobanda achitata de catre client pe toata perioada de creditare, comisionul lunar de administrare a contului curent 6 lei, taxa de inregistrare la Registrul National de Publicitate Mobiliara 87,60 lei. In cadrul DAE / Valoarea totala platibila nu sunt incluse cheltuielile / costurile care nu sunt cunoscute si administrate de catre Alpha Bank Romania. Calculul este efectuat pentru clientii care incaseaza venitul lunar intr-un cont curent deschis la Alpha Bank Romania. Facilitatile se considera acordate pe o perioada de 60 luni si rambursate in rate descrescatoare/egale cu un comision de analiza de zero lei.
***) Analizeaza cu atentie implicatiile creditului si asigura-te ca il poti rambursa la termen. Variatia indicelui de referinta din componenta dobanzii variabile, modificarea veniturilor proprii, cat si posibilele fluctuatii ale cursului de schimb valutar, ar putea afecta capabilitatea de a achita ratele la credit. Valoarea DAE este determinata in scop informativ si poate suferi modificari.

Vezi beneficiile

Beneficii imprumuturi de nevoi personale

 • Beneficii la imprumuturi

  Imprumuti o suma de bani si economisesti, cu bonus de dobanda, daca soliciti creditul Alpha Rapid garantat cu depozit colateral.

 • Card de credit fara taxa de emitere

  Poti opta pentru un card de credit fara taxa de emitere, pe care il poti utiliza pentru retragere de numerar, cumparaturi pe Internet si oriunde in lume este afisata sigla Visa sau Mastercard.

 • Imprumuturi direct pe card

  Primesti suma imprumutata direct pe card, poti plati la comercianti fara niciun comision si poti beneficia de reduceri.

 • Comisioane reduse cu pana la 35%

  Daca soliciti serviciul Online Banking.

 • Plan de protectie a rambursarilor

  Poti beneficia de un plan de protectie a rambursarilor, mai multe detalii aici.

 • Oferta asigurari

  Pentru asigurari obligatorii, consulta oferta noastra aici.

Calculator