creditul Alpha Auto

creditul Alpha Auto

 

Creditul pentru masina Alpha Auto

Cu Alpha Auto masina pe care ti-o doresti poate fi a ta.
Accelereaza si profita de urmatoarele beneficii:

  • Poti imprumuta pana la 50.000 euro sau echivalent in lei  

  • Tichetul tau Rabla poate fi utilizat ca avans la creditul auto 

  • Avans minim intre 5% si 15%                                                                            

  • Raspuns rapid pentru clientii cu venituri salariale in baza ANAF

Oferta include 0.25% reducere daca asigurarea CASCO este facuta prin Alpha Bank si 0.25% reducere daca incasezi venitul la Alpha Bank.

Click aici pentru a descoperi lista de parteneri dealeri auto

 
Oras Partener dealer auto
Alexandria ACG RAYAN MOTORS (Opel)
Arad CARBENTA COM (Ford)
Bacau AUTO PADOVA (Suzuki, Fiat, Alfa Romeo, Jeep)
Baia Mare ATP MOTORS (Suzuki, Mazda, Opel, Mercedes-Benz), LAND MOTORS (Toyota), ACO DISTRIBUTION (Fiat, Alpha Romeo), MOTORS MIVADO (SsangYong)
Bucuresti ASKO INTERNATIONAL (Honda, Mazda), AUTOKLASS CENTER (Mercedes, Honda), AUTONET (Suzuki, Kia), DAB AUTO SERV (Suzuki, Hyundai, Mitsubishi, Fiat, altele), INTERNATIONAL MOTOR GROUP (Kia, Fiat, Jeep, Alfa Romeo) KAIZEN AUTO (Toyota), MJD PRESTIGE EXIM (Suzuki), PRESTIGE IMPEX (Citroen)
Bistrita RUBIN (Suzuki, Peugeot)
Braila ESTIMA MOTORS (Toyota, Ford)
Brasov ARINOVIS MOTORS (Suzuki, Mazda, Ssangyong), DIP MOTORS (Seat)
Buzau ROL CAR (Suzuki, Hyundai), ROL CAR MOTORS (Toyota)
Calarasi EXPOCAR TRADE (Suzuki, Mazda, Opel, Volvo)
Cluj PREMIUM CARS (Suzuki, Kia, Isuzu, Ssangyong)
Constanta EXPOCAR TRADE (Suzuki, Mazda, Opel, Volvo)
Craiova POLICOLOR EXIM (Suzuki)
Deva CARBENTA COM (Ford)
Focsani AUTO TIVOLI (Peugeot), ESTIMA MOTORS (Toyota, Ford)
Iasi DOLY (Suzuki), MEGA AUTO (Multi brand), AUTOPARK DEUTSCH (Peugeot, Citroen), ATI MOTORS HOLDING (Ford), AUTO PADOVA (Suzuki, Fiat, Alfa Romeo, Jeep)
Oradea REDTOR (Suzuki), CARBENTA COM (Ford)
Pitesti ROYAL MOTORS (Suzuki)
Ploiesti MOTORS CITY (Mazda), ROSSIT (Suzuki), POLISERV (Multi brand), EXPOCAR TRADE (Suzuki, Mazda, Opel, Volvo)
Ramnicu Valcea MARSHAL (Suzuki)
Suceava UNION CARS (Suzuki, Ford), FETCOM (Peugeot, Citroen)
Sibiu MEDEEA RENT & SALES (Ford, Hyundai, Mitsubishi), NEW-CAR TRADING (Toyota), EURO-CAR TRADING (Toyota), EMILIAN IMPEX (Dacia), EMILIAN (Dacia)
Targu Mures HINODE CAR EXPERT (Suzuki)
Timisoara ALLMONDOCAR (Suzuki)
Vaslui RODAV (Kia)

 

 

Calculator

Exemplu de calcul pentru creditul Alpha Auto (lei)

Pentru un imprumut de 50.000 lei pe o durata de 5 ani cu o dobanda variabila: de la 9,77% (formata din marja 3,80% si dobanda de referinta IRCC 5,97%) in cazul rambursarii in rate lunare descrescatoare (rate egale de principal) prima rata lunara este de 1.372 lei, valoarea totala platibila este de 70.426 lei, DAE 16,54% iar in cazul rambursarii in rate lunare egale (anuitati) rata lunara este de 1.189 lei, valoarea totala platibila este de 71.412 lei, DAE 16,13%.

1. Dobanda de referinta IRCC (stabilita de BNR) este cea aplicabila pentru Trimestrul 1 / 2024.

2. In calculul DAE (dobanda anuală efectiva) au fost incluse: dobânda achitată de către client pe toată perioada de creditare, comisionul lunar de administrare a contului curent 6 lei, taxa de înregistrare la Registrul National de Publicitate Mobiliara 87,60 lei. Facilitatea se considera acordata pe o perioada de 60 luni si rambursata in rate descrescatoare/egale, cu un comision de analiza de zero lei. Marja de dobanda rezulta dupa aplicarea reducerii de 0,25% (puncte procentuale) de care beneficiaza clientii care incaseaza venitul intr-un cont curent Alpha Bank, individual sau in baza unei conventii, precum si reducerea de 0,25% (puncte procentuale) de care beneficiaza clientii care incheie o polita de asigurare CASCO din oferta societatilor de asigurare partenere Alpha Bank Romania cu valoarea primei de asigurare aferenta (cu o cota de prima de 2,75% pe an pentru o valoare a autovehicului nou de 55.000 lei). Valoarea DAE este determinata in scop informativ si poate suferi  modificari.

3. Analizeaza cu atentie implicatiile creditului si asigura-te ca il poti rambursa la termen. Variatia indicelui de referinta din componenta dobanzii variabile, modificarea veniturilor proprii, ar putea afecta capabilitatea de a  achita ratele la credit.