creditul Alpha Auto

creditul Alpha Auto

 

Creditul pentru masina Alpha Auto

Cu Alpha Auto masina pe care ti-o doresti poate fi a ta.
Accelereaza si profita de urmatoarele beneficii:

  • Poti imprumuta pana la 50.000 euro sau echivalent in lei  

  • Tichetul tau Rabla poate fi utilizat ca avans la creditul auto 

  • Avans minim intre 5% si 15%                                                                            

  • Raspuns rapid pentru clientii cu venituri salariale in baza ANAF

Oferta include 0.25% reducere daca asigurarea CASCO este facuta prin Alpha Bank si 0.25% reducere daca incasezi salariul/ pensia la Alpha Bank.

Calculator

Exemplu de calcul pentru creditul Alpha Auto (lei)

Pentru un imprumut de 50.000 lei pe o durata de 5 ani cu o dobanda variabila: de 9,74% (formata din marja 3,80% si dobanda de referinta IRCC 5,94%) si comision analiza 0, costuri valabile in conditiile incasarii salariului /pensiei la Alpha Bank, in cazul rambursarii in rate lunare descrescatoare (rate egale de principal) prima rata lunara de 1.371 lei, valoarea totala platibila este de 70.388 lei, DAE 16,51% iar in cazul rambursarii in rate lunare egale (anuitati) rata lunara de 1.188 lei, valoarea totala platibila este de 71.368 lei, DAE 16,10%.

1. Dobanda de referinta IRCC (stabilita de BNR) este cea aplicabila pentru Trimestrul 3 / 2023.

2. In calculul DAE (dobânda anuală efectivă) au fost incluse: dobânda achitată de către client pe toată perioada de creditare, comisionul lunar de administrare a contului curent 6 lei, taxa de înregistrare la Registrul National de Publicitate Mobiliara 87,60 lei. Facilitatile se considera acordate pe o perioada de 60 luni si rambursate in rate descrescatoare/egale, cu un comision de analiza de zero lei. Marja de dobanda rezulta dupa aplicarea reducerii de 0,25% (puncte procentuale) de care beneficiaza clientii care incaseaza salariul / pensia intr-un cont curent Alpha Bank, individual sau in baza unei conventii, precum si reducerea de 0,25% (puncte procentuale) de care beneficiaza clientii care incheie o polita de asigurare CASCO din oferta societatilor de asigurare partenere Alpha Bank Romania cu valoarea primei de asigurare aferenta (cu o cota de prima de 2,75% pe an pentru o valoare a autovehicului nou de 55.000 lei).

Valoarea DAE este determinata in scop informativ si poate suferi modificari.

3. Analizeaza cu atentie implicatiile creditului si asigura-te ca il poti rambursa la termen. Variatia indicelui de referinta din componenta dobanzii variabile, modificarea veniturilor proprii, ar putea afecta capabilitatea de a  achita ratele la credit.