solutii pentru comercianti eCommerce

eCommerce

Ai sau doresti sa iti deschizi un magazin online? Doresti sa le oferi clientilor tai posibilitatea de a cumpara produse sau servicii prin Internet intr-un mod sigur?

 • solutie certificata pentru Plati Instant
 • multiple valute de incasare

Descriere servicii eCommerce de la Alpha Bank

Indiferent daca ai un magazin online sau un site de prezentare, daca firma pe care o detii este in faza de start-up sau are o pozitie bine consolidata pe piata, solutiile noastre pot fi personalizate, astfel incat sa se adapteze oricarei cerinte specifice, oferindu-ti servicii complete de plata cu cardul in mediul online.

Solutia Alpha Bank pentru magazinul tau online

 

Solutie certificata Fast Funds/Instant Payments (Visa Direct si MasterCard Money Send);

 

 

Multiple valute de incasare si decontare (RON, EUR, USD, GBP si HUF);

 

 

Interfata de plata personalizata disponibila in 9 limbi (romana, engleza, maghiara, italiana, spaniola, germana, franceza, bulgara, greaca) si optimizata pentru toate tipurile de dispozitive (telefon, tableta, laptop, desktop), gazduita pe sisteme certificate PCI-DSS, dispunand de o capacitate mare de procesare;

 

 

Asistenta tehnica specializata la configurarea site-ului pentru a accepta platile cu cardul pe internet, precum si asistenta post-implementare;

 

 

Plati recurente: atat plati cu valoare lunara fixa, cat si plati cu valoare lunara dinamica (facturi servicii, utilitati, donatii etc.);

 

 

Decontare in T+1 de la data transmiterii solicitarii de incasare a tranzactiei;

 

 

Interfata de plata de tip One Click Shop, „Click4Pay” (sistem de portofel electronic);

 

 

Interfata online securizata, de gestionare si monitorizare a tranzactiilor de catre beneficiarul platilor, cu posibilitatea de generare rapoarte;

 

 

Solutie ce favorizeaza cresterea ratei de conversie.

 

Siguranta tranzactiilor eCommerce la Alpha Bank

Programul de Plata in Rate fara dobanda

Programul de Plata in Rate fara Dobanda al Alpha Bank contribuie la cresterea vanzarilor prin atragerea si fidelizarea clientilor posesori ai cardurilor de credit Alpha Bank, oferindu-le posibilitatea de a achizitiona produsele/serviciile dorite in rate fara dobanda.

Astfel, dupa ce comanda a fost platita, vei incasa suma integrala in contul firmei in urmatoarea zi lucratoare, iar clientul tau va plati ratele lunare catre Alpha Bank.

Oferim integrare facila cu cele mai utilizate platforme de magazine online din domeniul comertului electronic:

Magento, PrestaShop, OpenCart, Wordpress (WooCommerce, WooSubscriptions, Jigoshop, EasyDigitalDownload, Charity, Native Rent System, Espresso, Tickera), Shopify, nopCommerce, Drupal (Drupal Commerce, Ubecart), BigCommerce, Joomla (VirtueMart, Hikashop, EventBooking, Artio Booking, GMC buying, Redshop, Eshop, Jshopping), CS-Cart, Interspire, OScommerce, ZenCart, WHMCS, X-cart, Xcommerce, Osclass, MREX, Intergrare Custom in PHP, ASPX, Java.

Vezi beneficiile

Beneficii eCommerce

 • Suport

  Odata instalat serviciul, iti asiguram suportul pentru tine si pentru clientii tai platitori prin card.

 • Decontare rapida

  Primesti banii in cont in urmatoare zi lucratoare bancara, de la data transmiterii solicitarii de incasare a tranzactiei. Decontare in T+1.

 • Cresterea vanzarilor

  Cresterea cifrei de afaceri prin adresarea catre piata globala a utilizatorilor de card pe Internet, piata recunoscuta pentru ritmul de crestere accelerat in ceea ce priveste numarul de utilizatori si frecventa achizitiei.

 • Servicii personalizate

  Oferta tehnico-financiara personalizata in functie de nevoile de business ale fiecarei afaceri in parte.

Aplica prin formularul online