Card de debit Alpha Mastercard Professional World

Alpha Mastercard Professional World

Cardul de debit care raspunde unor nevoi variate, fiind adresat atat Intreprinderilor Mici si Mijlocii, cat si Entitatilor Asimilate (ex: persoanelor fizice autorizate, profesiilor liberale).

 • disponibil in RON si/sau EUR
 • asigurare de calatorie gratuita

Primul card din Romania dedicat exclusiv Profesionistilor

Descriere card de debit Alpha Mastercard Professional World

Alpha Mastercard Professional World este un card de debit conceput special pentru nevoile Profesionistilor, fie ei avocati, notari, arhitecti, specialisti IT, medici, dentisti, artisti, etc. Este instrumentul ideal de gestiune si control pentru deducerea cheltuielilor de afaceri, inclusiv a cheltuielilor de calatorie legate de afaceri.

 • accesul la doua conturi in valute diferite, RON si EUR, cu un singur card;
 • are incorporata tehnologia contactless;
 • se poate emite un numar nelimitat de carduri pentru utilizatori autorizati;
 • poate fi utilizat oriunde in tara si in strainatate;
 • Nu ai nevoie de niciun document special sau greu de obtinut. Pentru emiterea cardului Alpha Mastercard Professional World sunt necesare: documentul de identitate si si documentele juridice ale firmei.

Consulta lista de tarife si comisioane.

Vezi conditii de afaceri persoane juridice

Vezi beneficiile

Beneficii generale

 • Asigurarea gratuita de calatorie

  Acces gratuit la o asigurare complexa de calatorie in strainatate, pusa la dispozitia ta prin intermediul Garanta Asigurari S.A. - Asigurarea de calatorie si Specificatii.

 • Programul Mastercard Premium & Business

  Mastercard Romania a dezvoltat programul Mastercard Premium ce include comercianti atent selectionati, care iti propun oferte exclusive, alese si negociate special pentru tine. Pentru detalii referitoare la programul Mastercard Premium, intra aici.

 • Mastercard Global Service™

  Pentru a beneficia de o calatorie lipsita de griji, poti solicita, contra cost, prin intermediul MastercardGlobal Service:

  - blocarea cardului pe care l-ai declarat pierdut sau furat;

  - eliberarea de numerar in regim de urgenta, daca nu poti astepta emiterea unui card temporar;

  - numerarul eliberat in regim de urgent poate fi ridicat de la oricare din cele peste 250.000 de locatii Western Union, in termen de 2 ore de la apelul catre MastercardGlobal Service&trade.

 • Serviciul LoungeKey Associate Plus

  Serviciul LoungeKey Associate Plus iti ofera acces in peste 1.000 de saloane LoungeKey in aeroporturi din intreaga lume. Cardul Alpha Mastercard Professional World iti asigura acces garantat indiferent de linia aeriana sau clasa de zbor, atat pentru tine, cat si pentru insotitori. Incepand cu 01 octombrie 2023, costul unei vizite va fi de 35 USD/vizita (actual 32 USD/vizita/persoana) pentru fiecare persoana, atat pentru tine cat si pentru insotitori. Vezi aici detalii referitoare la serviciul si beneficiile programului. Pentru a avea informatii cat mai complete si la indemana cu privire la lounge-urile participante si conditiile de acces, descarca aplicatia LoungeKey, disponibila prin Apple Store sau prin Google Play, si inroleaza-ti cardul.

 • Acces gratuit in Business Lounge

  Acces gratuit in Business Lounge-urile din aeroporturile Henri Coanda din Bucuresti, Traian Vuia din Timisoara, Sibiu, Avram Iancu Cluj-Napoca, Sky Lounge si Vienna Lounge din Viena. Incepand cu 01.05.2023, in Business Lounge-uri au acces cardurile valide si cu cel putin o tranzactie POS sau e-commerce decontata in ultimele 30 de zile, pana cu cel mult 96 de ore inaintea intrarii intr-un salon. Detalii aici.

 • Conturi in valute diferite

  Cu un singur card ai acces la doua conturi in valute diferite (RON si EUR). Poti selecta contul pentru operatiunea curenta la ATM-urile Alpha Bank sau poti solicita oricand modificarea acestuia apeland Serviciul Suport Clienti. Astfel, poti evita fluctuatiile cursului valutar cand doresti sa folosesti cardul pentru tranzactiile in EUR.

 • Serviciul 3D Secure

  Beneficiezi gratuit de serviciul 3D Secure ce asigura protectie pentru tranzactiile online.

 • Aplicatii de plata

  Inrolezi AlphaCardul tau in aplicatia de plata Apple Pay.

Beneficii carduri premium

 • Asigurare gratuita pentru cumparaturi online

  Asigurare gratuita pentru cumparaturi online platite cu cardul Alpha Mastercard Professional World oferita de Mastercard la orice magazin online inregistrat in Uniunea Europeana, Marea Britanie, Norvegia sau Elvetia. Asigurarea include urmatoarele (in limita a 1.500 EUR fiecare serviciu): garantie extinsa, protectia celui mai bun pret, protectia cumparaturilor. Detalii aici.

 • Mastercard Travel Rewards

  Te bucuri de cashback atunci cand faci shopping la branduri internationate platind cu cardul tau Alpha Mastercard Professional World. Poti alege sa profiti de oferte online sau direct in magazine, atunci cand calatoresti. Inregistreaza-te in program aici si consulta lista de branduri participante in program.

 • Pachetul pentru digitalizarea afacerii

  "Pachetul pentru digitalizarea afacerii" aduce impreuna o serie de parteneri care se adreseaza segmentul de clienti IMM si care au construit pentru acestia solutii personalizate, disponibile in baza parteneriatului cu Mastercard, care vin la pachet cu discounturi de pret atunci cand sunt achizitionate cu un card Mastercard Professional World. Detalii aici.

Aplica prin formularul online