finantari apia

Finantare APIA

O mana de ajutor la momentul potrivit este esentiala pentru viitorul afacerii tale.

  • comision de finantare: 0
  • 90% din valoarea subventiei

Descriere credit subventii APIA

Alpha IMM Finantare APIA

Unele lucruri nu trebuie amanate! O mana de ajutor la momentul potrivit este esentiala pentru viitorul afacerii tale. Astfel, iti finantam in mod flexibil activitatea ta curenta pana la incasarea subventiei stabilite in baza adeverintei emise de APIA.

Obtine finantarea AlphaIMM APIA sau alta forma de finantare in agricultura pentru demararea lucrarilor agricole.

Finantare APIA SAPS Masura 14 Cresterea animalelor – Ameliorarea raselor Finantarea beneficiarilor ajutorului national tranzitoriu si/sau sprijinului cuplat in sectorul zootehnic
Beneficiari Persoane juridice care desfasoara o activitate agricola in calitate de utilizatori legali ai suprafeţelor de teren agricol Persoane juridice care desfasoara o activitate agricola in calitate de detinatori legali de animale (pasari/porci) Asociatii sau organizatii de crescatori de animale care presteaza serviciile prevazute in HG nr. 1179/2014, respectiv: serviciile de intocmire si mentinere a registrului genealogic al rasei si serviciile de determinare a calitatii genetice a raselor de animale. Fermierii activi, persoane fizice si/sau persoane juridice care desfasoara o activitate agricola in calitate de utilizatori legali ai suprafetelor de teren agricol si/sau detinatori legali de animale, cooperativele agricole precum si grupurile de producatori care desfasoara activitate agricola.
Destinatie Finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente
Suma maxima Pana la 90% Pana la 90% Pana la 90% Valoarea finantarii va fi egala cu totalul sumelor rezultate din inmultirea cuantumului in lei pentru anul 2022 cu cantitatile/animalele confirmate prin adeverinta pentru fiecare schema de ajutor/sprijin cuplat in sectorul zootehnic.
Moneda RON RON RON RON
Costuri Dobanda: ROBOR 6M + 2%
Fara alte comisioane