OPCVM nu au un randament garantat iar performanta anterioara nu garanteaza randamentele viitoare.

Prospect informativ

 

Fonduri de obligatiuni

Fondul de Investitii Alpha Euro Aggregate Bond Clasic Nr. Aprob. CPC 20/SUBIECT9/23.09.1994 Monitorul Oficial s.n. 776/B/13.10.1994

Investeste in principal in obligatiuni denominate in euro care au fost emise de societati, state sau autoritati si institutii legate de state si care sunt tranzactionate pe piete organizate. Portofoliul poate include obligatiuni fara rating investitional, obligatiuni de pe piete emergente, precum si obligatiuni convertibile.  


Fonduri diversificate

Fondul de Investitii Alpha Alocare Globala Diversificat Clasic Regula HCMC (Comisia Elena a Pietei de Capital) 17/657/20.04.2006 Monitorul Oficial s.n. 634/B/22.05.2006

Fondul detine un portofoliu diversificat, cu o alocare globala a activului si beneficiaza de o administrare activa. Investeste in principal in actiuni globale, in titluri de creante denominate in euro, in depozite si instrumente ale pietei monetare si investitii alternative, ca marfurile.

Se adreseaza investitorilor cu un profil de risc moderat, care au in vedere un orizont investitional mediu - lung si care doresc expunere la un portofoliu flexibil si diversificat, cu o alocare globala a activului.


Fonduri de actiuni

Fondul de Investitii Alpha Actiuni Grecesti Strategie Agresiva Clasic - Regula HCMC (Comisia Elena a Pietelor de Capital) 29/458/7.11.2003 Monitorul Oficial s.n. 1771/B/28.11.2003

Investeste in principal in actiunile pietei de capital din Grecia, in special in actiuni ale societatilor dinamice care prezinta perspective de dezvoltare, listate la Bursa din Atena.

Fondul va profita de oportunitatile speculative pentru a obtine castiguri de capital pe termen scurt din volatilitatea pietelor.

Se adreseaza investitorilor care au in vedere un orizont de timp larg si care urmaresc castiguri substantiale, acceptand variatiile pe care le prezinta pietele financiare.


Fonduri de fonduri

Fondul de Investitii Alpha Actiuni Cosmos Stars Europa ESG Fond de Fonduri Clasic - Regula HCMC (Comisia Elena a Pietelor de Capital) 2/601/17.10.2005 Monitorul Oficial s.n. 1509/B/3.11.2005

 Investeste intr-un portofoliu diversificat si atent selectionat de fonduri de actiuni, in mare parte europene.

 Se adreseaza investitorilor care au in vedere un orizont de timp mediu si lung si care urmaresc profituri importante dintr-un portofoliu cu plasamente pe cele mai importante piete europene de actiuni, acceptand variatiile pe care le prezinta pietele bursiere si riscul de pierderi de capital.

Fondul de Investitii Alpha Actiuni Cosmos Stars SUA ESG Fond de Fonduri Clasic Regula HCMC (Comisia Elena a Pietelor de Capital) 2/601/17.10.2005 Monitorul Oficial s.n. 1509/B/3.11.2005

Investeste intr-un portofoliu diversificat si atent selectionat de fonduri de actiuni din Europa care la randul lor investesc in pietele de capital din Statele Unite.

Se adreseaza investitorilor care au in vedere un orizont larg de timp si care urmaresc profituri importante dintr-un portofoliu cu plasamente in S.U.A. acceptand variatiile pe care le prezinta pietele bursiere.

Fondul de Investitii Alpha Actiuni Cosmos Stars Silk Route Asia Fond de Fonduri Clasic - Regula HCMC (Comisia Elena a Pietelor de Capital) 6/597/3.10.2005 Monitorul Oficial s.n. 1452/B/21.10.2005

Investeste intr-un portofoliu diversificat de fonduri atent selectionate din Europa care la randul lor investesc in pietele de actiuni din Asia.

Se adreseaza investitorilor care au in vedere un orizont larg de timp si care urmaresc profituri importante dintr-un portofoliu cu plasamente pe pietele asiatice, acceptand variatiile pe care le prezinta pietele bursiere.