Alpha Bank Romania, partener national al programului LEADERS Explore

Alpha Bank Romania este partener national al programului LEADERS Explore. 

LEADERS Explore este singurul program din Romania care completeaza cei patru ani de invatamant formal din perioada liceului, cu un an de educatie nonformala. Toata experienta se desfasoara in mod aplicat, folosind comunitatea drept cadru de invatare.

Alpha Bank ofera suport comunitatilor in care isi desfasoara activitatea in cadrul platformei de responsabilitate sociala dezvoltata pe domenii de interes precum: educatie, arta si cultura, mediu sau sport.

In cadrul programului LEADERS Explore, 25 de liceeni din Oradea au urmat, inca de la inceputul anului 2018, cursul LEADERS Explore pentru liceeni, un program national prin care acestia invata sa devina liderii comunitatilor din Romania. Echipe de cate 8-9 elevi au realizat proiecte de dezvoltare comunitara, avand un impact direct asupra vietii orasului. Cei 25 de elevi au fost selectati din 250 de aplicatii, pentru a participa la cele patru sesiuni de curs de-a lungul anului, prin care vor afla ce valori au, care le sunt punctele forte, ce ii motiveaza si care este rolul potrivit pentru ei.

La Iasi, pe 30 octombrie, in cadrul aceluiasi program, 9 liceeni selectati in programul LEADERS Explore, au avut ocazia sa participe la workshop-ul de educatie financiara, desfasurat la Sucurala Iasi si sustinut de colega noastra, Angela Branzan, Coordinator Regional Vanzari. Elevii participanti au fost alesi in urma unui proces amplu de selectie, format din aplicatie online si interviu, fiind selectati din peste 300 de liceeni care au aplicat pentru un loc in proiect.

La sfarsitul programului, elevii primesc certificarea LEADERS Explore, primul nivel in leadership oferit de organizatie, ce atesa competentele dobandite: autocunoastere, lucru in echipa si gandire in perspectiva. Programul se va încheia pe 25 noiembrie 2018, cand elevii vor participa la o ceremonie de absolvire, alaturi de parinti si prieteni.

Proiecte similare

Vezi toate proiectele