KIDS - o afacere de succes, aplicatie lansata de Alpha Bank, APPE si Tara Interactive

Alpha Bank România în parteneriat cu Asociaţia pentru promovarea performanţei ȋn educaţie (APPE) și dezvoltatorul Tara Interactive lansează "KIDS - o afacere de succes", aplicație dedicată preșcolarilor și elevilor de școală primară pentru a-i ajuta să învețe și să practice concepte financiare. 

"KIDS - o afacere de succes este o combinație de jocuri educaționale, rezolvarea problemelor și chestionare. Într-o manieră plăcută și utilă, conținutul educațional al aplicației aduce in atenția copiilor diferite principii financiare, cum ar fi economisirea, gestionarea ȋnţeleaptă a cheltuielilor, sau stabilirea de obiective.

Prin joc și distracție, copiii vor descoperi, printre altele, ce ȋnseamnă să gestioneze banii, să cumpere materiale și să plătească cheltuielile. În funcție de câți bani vor cheltui, vor putea vinde și economisi. Pe măsură ce își dezvoltă afacerea, vor trebui să-și gestioneze cheltuielile și să facă profit. Trecȃnd la nivelul superior al jocului, copiii vor învăța să construiască și să conducă o afacere de success, să crească producția, să vândă și să facă investiții. dar și să utilizeze servicii bancare; ei vor putea să deschidă un cont, să facă depozite sau să ia credit, să-l plătească.  

Vă invităm la joc cu Alexandra și Ionuţ, personajele care vă vor ȋnsoţi ȋn procesul de ȋnvăţare! 

Aplicaţia poate fi descărcată folosind unul din link-urile de mai jos:

 

 

Proiecte similare

Vezi toate proiectele