23 mai, ziua Voluntarului Alpha Bank

23-mai-ziua-voluntarului-alpha-bank

In anul 2009, ziua de 23 mai a fost desemnata la nivelul Grupului Alpha Bank, "Ziua Voluntarului". Cu aceasta ocazie, subsidiarele Grupului s-au implicat in actiuni sociale sau de mediu, demonstrand inca o data ca formeaza o echipa adevarata, compusa din oameni interesati de problemele societatii si ale mediului.

Astfel, 1.639 de angajati Alpha Bank, din 7 tari, si-au adus contributia in 37 de activitati, precum: curatarea plajelor in Grecia si Cipru, actiuni de curatenie stradala in Albania, colorarea si revopsirea curtilor scolilor in Serbia, curatarea parcurilor la Sofia, iar in Macedonia distribuirea de produse alimentare catre familii aflate in dificultate, in toate orasele in care Alpha Bank detine sucursale.

In Romania, angajatii Alpha Bank si-au concentrat eforturile spre cei 35 de copii de la Centrul Social Sfantul Iosif, pentru care au fondat o Biblioteca. In locuri special amenajate din sediile bancii angajatii au donat carti, reusind in doar doua saptamani sa stranga un numar de 1.928 de volume. Sala de lectura de la Centrul Social Sfantul Iosif a fost zugravita si complet utilata cu mobilierul necesar.

Pe 23 mai angajatii bancii impreuna cu familiile lor au participat la inaugurarea Bibliotecii Alpha Bank. Cei 35 de copii gazduiti la Centru si-au adus contributia la crearea unui eveniment memorabil, cu cantece si o expozitie de pictura.

Proiecte similare

Vezi toate proiectele