Ziua Voluntarului Alpha Bank, 2011

ziua-voluntarului-2011

Alpha Bank Romania a organizat, duminica, 29 mai, cea de-a treia editie a evenimentului anual, Ziua Voluntarului. In aceasta primavara, evenimentul s-a desfasurat la Centrul Social Straulesti, ce adaposteste in regim permanent aproximativ 100 de persoane in varsta.

La eveniment au participat aproximativ 70 de voluntari Alpha Bank ca au avut ca principala misiune amenajarea gradinii de vara a centrului. Voluntarii au aranjat spatiul verde si au montat mobilierul de gradina achizitionat cu sprijinul Bancii.

O alta echipa de voluntari s-a alaturat bucatarilor centrului si s-a ocupat de pregatirea si servirea mesei de pranz a batranilor, in timp ce o alta echipa a daruit batranilor flori si desene realizate de catre copii angajatilor Bancii.

La final, voluntarii Alpha Bank i-au insotit pe batrani intr-o plimbare la Gradina Botanica, pentru vizitarea celei de-a doua editii a expozitiei de orhidee, organizata cu sustinerea Bancii.

Ziua Voluntarului Alpha Bank este initiativa anuala a Grupului Alpha Bank, o zi in care subsidiarele Grupului se implica activ in viata comunitatii lor.

In 2009, angajatii Alpha Bank si-au concentrat eforturile spre cei 35 de copii de la Centrul Social Sfantul Iosif, pentru care au fondat o Biblioteca, iar in anul 2010, voluntarii Bancii si familiile lor au plantat copaci, au curatat aleile si au vopsit bancutele din Gradina Botanica "Dimitrie Brandza" din Bucuresti.

Proiecte similare

Vezi toate proiectele