Alpha Bank Romania sprijina programul "Centrul de zi pentru copii din familii aflate in dificultate din Petrila" alaturi de Organizatia Salvati Copiii

alpha-bank-romania-sprijina-programul-centrul-de-zi-pentru-copii-din-familii-aflate-in-dificultate-din-petrila-alaturi-de-organizatia-salvati-copiii

In lunile noiembrie si decembrie 2015, Alpha Bank Romania a desfasurat o campanie cu o componenta sociala. Pentru fiecare contract de depozit incheiat in perioada campaniei, banca a directionat 5 lei pentru sprijinirea proiectelor derulate de Organizatia Salvati Copiii.

Fondurile stranse au fost utilizate de organizatie pentru centrul educational din Petrila, oras aflat in zona miniera, Valea Jiului. Prin intermediul acestui program, copiii din familii defavorizate beneficiaza de servicii educationale si sociale, juridice si psihologice, in vederea reintegrarii scolare sau a prevenirii abandonului scolar. 

Cu sprijinul specialistilor Salvati Copiii, in cadrul Centrului de zi, copiii se pot adapta mai usor cerintelor societatii. Avand ca principal obiectiv prevenirea abandonului scolar, strategia educationala a organizatiei Salvati Copiii se axeaza pe: educatia de calitate pentru a sprijini invatarea eficienta; asigurarea accesului la educatie pentru copiii din medii defavorizate; recuperarea nivelului achizitiei scolare; derularea de activitati pentru dobandirea deprinderilor de viata independenta.

Proiecte similare

Vezi toate proiectele