Alpha Bank Sports Panorama in Romania

alpha-bank-sports-panorama-in-romania

Sports Panorama este un eveniment pe care Alpha Bank Group il organizeaza de opt ani si care, pana in 2008, s-a desfasurat pe teritoriul Greciei, dar si in Serbia si Bulgaria. In luna iunie 2008, Sports Panorama s-a oprit si in Romania, iar pe parcursul a patru spatamani a mers in patru orase: Bucuresti (6 - 8 iunie), Constanta (13 - 15 iunie), Cluj (20 - 22 iunie), Iasi (27 - 29 iunie).

Scopul principal al acestui eveniment este acela de a promova spiritul olimpic precum si de a oferi cat mai multor persoane posibilitatea de a se implica in mod direct in practicarea sportului.

Sports Panorama include 10 activitati sportive diferite, ce se desfasoara in zone special amenajate: Windsurfing, Vaslit, Trambulina, Tir, Fotbal, Baschet, Simulator Formula 1, jocuri Playstation 3, Ping-Pong, Antrenament NASA. Alaturi de statia de pregatire NASA s-au aflat si telescoapele profesionale donate de catre Alpha Bank Romania Observatorului Astronomic din Bucuresti.

Echipa Sports Panorama este formata din atleti si sportivi profesionisti care informeaza publicul despre regulile fiecarui joc in parte, selecteaza participantii si supravegheaza modul in care fiecare competitor isi incearca puterile la jocul respectiv. Dupa parcurgerea tuturor jocurilor din cadrul Sports Panorama, fiecare participant este premiat.

La evenimentul de deschidere oficiala a competitiilor s-au aflat si reprezentanti ai Top Managementului Alpha Bank Group, ce au venit special in Romania cu aceasta ocazie.

Proiecte similare

Vezi toate proiectele