Gradina Botanica: De 150 de ani invatam de la natura

gradina-botanica-de-150-de-ani-invatam-de-la-natura

Alpha Bank Romania, asumandu-si rolul de jucator activ in ceea ce priveste promovarea respectului pentru mediul inconjurator, sprijina campania "Gradina Botanica - 150 ani", dedicata aniversarii Gradinii Botanice "Dimitrie Brandza" din Bucuresti. Campania ce se desfasoara in perioada iunie - decembrie 2010, este realizata in parteneriat cu Primaria Capitalei si Apa Nova. 

Mesajul campaniei aniversare: "De 150 de ani invatam de la natura" s-a nascut ca o consecinta a faptului ca plantele, spre deosebire de om, traiesc intr-un echilibru perfect cu natura. Niciodata nu consuma mai mult decat au nevoie, niciodata nu fac rau naturii. Altfel spus, plantele au un "comportament responsabil" fata de mediul inconjurator. Dupa 150 de ani, aceasta este lectia pe care o putem invata de la natura, cu ajutorul Gradinii Botanice. 

Campania "Gradina Botanica - 150 ani" este parte a strategiei de responsabilitate sociala a Alpha Bank Romania, orientata in 2010 preponderent in directia protectiei mediului inconjurator. Decizia de a sprijini campania aniversara 150 de ani de la infiintarea Gradinii Botanice Bucuresti a aparut in mod firesc, acesta fiind atat un eveniment important in viata orasului cat si un bun prilej de a celebra natura in formele ei cele mai diverse. 

Campania "Gradina Botanica - 150 ani" include o serie de actiuni menite sa ii apropie pe bucuresteni de un loc special al orasului in care traiesc, Gradina Botanica Bucuresti. Astfel, campania a debutat cu expozitia de orhidee si plante exotice organizata in serele de expozitie pe tot parcursul lunii iunie. Evenimente educative pentru copii, conferinte stiintifice si un concurs de fotografie vor completa campania aniversara. 

In cadrul campaniei aniversare, Alpha Bank a sprijinit organizarea Expozitiei de orhidee si plante exotice, cu intrare gratuita pentru public si a refacut semnalistica din Gradina Botanica din Bucuresti. O noua firma la intrare, un totem ce intampina vizitatorii spunand povestea Gradinii Botanice la 150 de ani, panouri explicative pentru fiecare sector sunt doar cateva din noile dotari ale Gradinii, realizate cu sprijinul Alpha Bank. 

Mai multe informatii despre Gradina Botanica: www.gradina-botanica.ro 

Proiecte similare

Vezi toate proiectele