Curatenia de primavara in Gradina Botanica

curatenia-de-primavara-in-gradina-botanica

Alpha Bank Romania, asumandu-si rolul de jucator activ in ceea ce priveste promovarea respectului pentru mediul inconjurator, a sprijinit Evenimentul "Curatenia de primavara in Gradina Botanica", organizat pe 9 aprilie de Asociatia studenteasca Team Work, in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti si Gradina Botanica "Dimitrie Brandza".

Asocierea cu acest eveniment este mai mult decat fireasca si consolideaza parteneriatul cu Gradina Botanica din Bucuresti inceput in urma cu un an, cand Alpha Bank a sprijinit campania "De 150 de ani invatam de la natura" ce a marcat 150 de ani de activitate a Gradinii Botanice.

Evenimentul organizat pe 9 aprilie a insemnat pe scurt: peste 350 de voluntari (studenti si elevi), 7 ore de lucru, peste 700 de saci cu frunze uscate si o Gradina Botanica mai frumoasa.

Aceasta initiativa este parte a strategiei de responsabilitate sociala a Bancii, derulandu-se pe platforma Alpha Green, expresie a viziunii Alpha Bank in ceea ce priveste responsabilitatea fata de mediu.

Proiecte similare

Vezi toate proiectele