Ziua Voluntarului Alpha Bank, 2012

ziua-voluntarului-alpha-bank-2012

Alpha Bank Romania a organizat pe 27 mai 2012 a patra editie a Zilei Voluntarului Alpha Bank.

Peste 130 de angajati ai bancii impreuna cu familiile lor au participat la evenimentul desfasurat la Muzeul Satului "Dimitrie Gusti" din Bucuresti. Invitatii speciali ai evenimentului au fost cei 62 de copii de la "Centrul de Plasament Sinaia" care au beneficiat de o vizita memorabila in Bucuresti. Alaturi de angajatii banciii si familiile lor, acestia au contribuit la re-crearea spatiilor verzi din cadrul Muzeului Satului, utile in activitatile educationale si turistice. S-au plantat pomi fructiferi, rasaduri de legume, flori, iar curtile caselor au aratat mult mai frumoase la sfarsitul zilei de duminica.

Universul minunat al copilariei a fost surprins intr-o expozitie de povesti si desene cu tema "Casuta mea din povesti", la care au contribuit atat copiii de la Centrul de Plasament, cat si copiii angajatilor Alpha Bank Romania.

Alaturi de voluntarii Alpha Bank si familiile acestora, copiii de la Centrul de Plasament au descoperit si cateva din traditiile populare romanesti – olarit, tesut, decorarea lingurilor de lemn, etc. Activitatile au fost incheiate cu pregatirea mesei de pranz impreuna cu Maestrul Bucatar Catalin Scarlatescu, care a demonsrat ca intradevar cu putina imaginatie si zambetul pe buze, fiecare poate fi un Master Chef.

Alpha Bank Group a initiat incepand cu anul 2009 Ziua Voluntarului Alpha Bank. Miscarea menita sa sustina actiuni cu un rezultat real in sprijinul societatii a generat implicarea in numeroase proiecte sociale, de mediu, educationale si culturale atat a angajatilor Alpha Bank, cat si a famililor acestora.

Proiecte similare

Vezi toate proiectele