Ziua Voluntarului Alpha Bank, 2013

ziua-voluntarului-alpha-bank-2013

Duminica, 26 mai, a avut loc cea de-a cincea editie a evenimentului anual, Ziua Voluntarului Alpha Bank, organizat la nivel de Grup din anul 2009.

Cu ajutorul celor peste 130 de voluntari Alpha Bank Romania Gradina Botanica « Dimitrie Branza » Bucuresti a devenit mai frumoasa si mai primitoare pentru vizitatori. Doua echipe de voluntari s-au ocupat de vopsirea bancilor din Gradina Italiana si Gradina cu Trandafiri, un alt grup s-a ocupat de reamenajarea insulei - Gradina Japoneza, iar o alta echipa s-a ocupat de amenajarea spatiilor verzi, instalarea noilor bancute, curatarea si pietruirea aleilor si sadirea plantelor decorative si copacilor din Sectorul Decorativ.

Ziua Voluntarului Alpha Bank a debutat in anul 2009 alaturi de copiii de la Centrul Social Sf. Iosif pentru care voluntarii au amenajat o biblioteca, in anul 2010 evenimentul a avut loc la Gradina Botanica unde au fost plantati platani, in anul 2011 voluntarii au amenajat gradina de vara pentru batranii de la Centrul Social Straulesti, iar anul trecut au contribuit la infrumusetarea spatiilor verzi din incinta Muzeului Satului "Dimitrie Gusti" alaturi de copii de la Centrul Social Sinaia.

 

Mai multe informatii despre Gradina Botanica: www.gradina-botanica.ro

Proiecte similare

Vezi toate proiectele