Ziua Voluntarului Alpha Bank, 2014 

ziua-voluntarului-alpha-bank-2014

Duminica, 11 mai, a avut loc cea de-a sasea editie a evenimentului anual, Ziua Voluntarului Alpha Bank, organizat la nivel de Grup.

Evenimentul s-a desfasurat in cadrul Gradinii Botanice "Dimitrie Brandza" din Bucuresti si a avut drept obiectiv amenajarea sectoarelor cu irisi si trandafiri. 

In acest an, cei peste 140 de voluntari prezenti la eveniment si-au manifestat grija fata de natura si au adus un plus de prospetime si frumusete Gradinii Botanice, ocupandu-se indeaproape de plantarea a 20 de artari, sadirea unor plante decorative si curatarea aleilor.

Zonele ce au fost amenajate si cu noi bancute donate de catre Alpha Bank ofera o adevarata oaza de relaxare pentru iubitorii de natura.

Ziua Voluntarului Alpha Bank in Romania a debutat in anul 2009 alaturi de copiii de la Centrul Social Sf. Iosif pentru care voluntarii au amenajat o biblioteca. In anul 2010, evenimentul a avut loc la Gradina Botanica unde au fost plantati platani, in 2011, voluntarii au amenajat gradina de vara pentru batranii de la Centrul Social Straulesti, iar in 2012, acestia au contribuit la infrumusetarea spatiilor verzi din incinta Muzeului Satului "Dimitrie Gusti" alaturi de copii de la Centrul Social Sinaia. Anul trecut, Ziua Voluntarului Alpha Bank s-a desfasurat la Gradina Botanica din Bucuresti.

Proiecte similare

Vezi toate proiectele