Ziua Voluntarului Alpha Bank, 2016

ziua-voluntarului-alpha-bank-2016

Duminca, 22 mai, a avut loc cea de-a opta editie a evenimentului anual, Ziua Voluntarului Alpha Bank, organizat la nivel de Grup din 2009.

Editia de anul acesta a evenimentului s-a desfasurat in cadrul Gradinii Botanice "Dimitrie Brandza" din Bucuresti si a avut drept obiectiv amenajarea sectoarelor Decorativ si Rosarium. 

Cei 128 de voluntari Alpha Bank au contribuit la infrumusetarea Gradinii prin plantarea de arbusti si plante decorative si amenajarea sectoarelor Decorativ si Rosarium cu bancute din lemn si cosuri pentru deseuri menajere.

Si anul acesta Alpha Bank Romania a continuat parteneriatul cu SOS Satele Copiilor, iar 15 copii de la centru au participat alaturi de voluntari la activitatile desfasurate in cadrul evenimentului.

Evenimentul Ziua Voluntarului Alpha Bank in Romania a debutat in anul 2009 alaturi de copiii de la Centrul Social Sf. Iosif pentru care am amenajat o biblioteca. In anul 2010, evenimentul a avut loc la Gradina Botanica unde am plantat impreuna platani. In 2011, voluntarii au amenajat gradina de vara pentru batranii de la Centrul Social Straulesti, iar in 2012, am contribuit la infrumusetarea spatiilor verzi din incinta Muzeului Satului "Dimitrie Gusti" alaturi de copiii de la Centrul Social Sinaia. In 2013 si 2014, Ziua Voluntarului Alpha Bank s-a desfasurat la Gradina Botanica din Bucuresti. In 2015, evenimentul a avut loc in cadrul SOS Satele Copiilor.

 

Proiecte similare

Vezi toate proiectele