Tabara de Creatie "Vara pe Ulita"

tabara-vara-pe-ulita

Peste 800 de copii si tineri au participat la Tabara de Creatie "Vara pe Ulita".

Alpha Bank Romania a sustinut organizarea Taberei de Creatie "Vara pe Ulita" desfasurata la Muzeul National al Satului, "Dimitrie Gusti" in perioada 2 iulie - 11 august 2012. Peste 800 de copii si tineri au avut posibilitatea sa descopere, intr-un peisaj pitoresc, radacinile culturale si traditiile romanesti alaturi de mesterii populari care au condus cele 16 ateliere - olarit, quilling, modelaj, incondeiat oua, tesut-cusut, sculptura in lemn, icoane pe lemn, icoane pe sticla, masti populare, podoabe populare, impletituri textile si vegetale, pictura naiva, pictura, foto, papusi si teatru de papusi.

"Toti copiii sunt artisti" a spus Picasso si fara doar si poate copilaria insumeaza bogatia capacitatilor umane si creativitatii in forma cea mai pura, neslefuita, motiv pentru care tabara de creatie a asigurat suportul explorarii, prin intermediul traditiilor si mestesugurilor populare, a abilitatilor innascute, fiind in acelasi timp si o alternativa de educatie si formare.

Prin suportul acordat organizarii Taberei de Creatie "Vara pe Ulita" Alpha Bank reafirma sustinerea si aprecierea fata de activitatile cu impact pozitiv, pe termen lung, asupra societatii. Acesta este cel de-al doilea proiect sustinut in anul 2012 de catre Alpha Bank Romania la Muzeul Satului, tot aici fiind organizata si Ziua Voluntarului Alpha Bank 2012, ocazie cu care angajatii bancii impreuna cu familiile lor si cei 62 de copii de la "Centrul de Plasament Sinaia" au contribuit la re-crearea spatiilor verzi din cadrul Muzeului.

Proiecte similare

Vezi toate proiectele