Concertul simfonic sustinut de Daria Ioana Tudor

concert-simfonic-sustinut-de-daria-ioana-tudor

In ultima zi a lunii martie 2008, a avut loc la Sala Auditorium a Muzeului National de Arta al Romaniei, concertul simfonic sustinut de Daria Ioana Tudor si Florin Ionescu-Galati, cu sprijinul Alpha Bank. Cei doi artisti au interpretat alaturi de Orchestra Filarmonicii Ploiesti, condusa de Ilarion Ionescu-Galati, Adagio pentru orchestra de coarde de T. Albioni, Concertul pentru pian si orchestra numarul 9 in Mi bemol major, "Jeunehomm", K 271 - Allegro, Andatino si Rondeau (Presto) de W. A. Mozart, Ave Maria de F. Schubert si Divertimento in Re major, K. 251 de W. A. Mozart.

Micuta interpreta Daria Ioana Tudor, in varsta de numai 11 ani, detine in palmares un numar de peste sase premii intai si de Excelenta, sustinand concerte atat in tara, cat si in strainatate. "Am ascultat plini de entuziasm Concertul in Sol major de Haydn in interpretarea Darei", afirmau anul trecut despre ea prof. univ. dr. Paul Dan si dr. Haruko Kurnagai de la Staatliche Hochschule Fur Musik und Darstellende Kunst din Mannheim. "Are, intr-adevar, un talent exceptional. Interpretarea ei este profesionista din punct de vedere tehnic si, in acelasi timp, profund muzicala".

Talentul Dariei a fost recunoscut si de catre Ministerul Educatiei din Romania, care i-a acordat in anul 2006 "Premiul de Excelenta".

Proiecte similare

Vezi toate proiectele