Calendar 2013 pentru Muzeul Satului

Infiintat in anul 1936 la Bucuresti, Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" este un adevarat pastrator al sufletului "satului romanesc". Muzeul organizat in aer liber, in apropierea Parcului Herastrau include peste 80 de amplasamente de patrimoniu, reprezentative pentru arhitectura vernaculara, o oaza de liniste incarcata cu istorie, in care parca timpul se opreste in loc.

Calendarul pe anul 2013, editat cu sprijinul Alpha Bank aduce mai aproape cateva dintre casele expuse in cadrul Muzeului, adevarate bijuterii traditionale, de la gospodarii din Maramures, Suceava, Dambovita, Arges, Buzau, Apuseni si pana la Jurilovca - Tulcea.

In anul 2012, doua dintre cele mai frumoase proiecte de CSR ale Bancii au fost organizate in acest spatiu. In iulie Alpha Bank a sustinut organizarea Taberei de Creatie "Vara pe Ulita", iar peste 800 de copii si tineri au avut posibilitatea sa descopere, intr-un peisaj pitoresc, traditiile romanesti. Tot aici, in luna mai a fost organizata si Ziua Voluntarului Alpha Bank 2012, ocazie cu care angajatii bancii impreuna cu familiile lor si copiii de la "Centrul de Plasament Sinaia" au contribuit la re-crearea spatiilor verzi din cadrul Muzeului.

Vezi calendarul

Proiecte similare

Vezi toate proiectele