"Olimpiada Micilor Bancheri", Editia I 2014

together-responsabilitate-sociala

Alpha Bank Romania a sprijinit organizarea Olimpiadei Micilor Bancheri, prima editie a concursului de educatie financiara pentru elevi, ce a avut loc in perioada 7-11 aprilie 2014, la Ploiesti.

Proiectul, implementat cu ajutorul Editurii Explorator - Revista CUTEZATORII si aparut pe fondul introducerii disciplinei optionale “Educatie Financiara” in invatamantul primar, incepand cu anul scolar 2013-2014, vizeaza dezvoltarea cunostintelor financiare la copii.

Cei 60 de elevi finalisti ai fazei locale s-au confruntat joi, 10 aprilie, la Scoala Gimnaziala “Sf. Vineri” din Ploiesti, in cadrul fazei interjudetene, la cele doua sectiuni ale concursului - lucrare scrisa si proiect. 

In partea a doua a zilei, “micii bancheri” au beneficiat de un program educational ce a cuprins o vizita la Sucursala Alpha Bank Ploiesti si un itinerar cultural la Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Prahova.

 Olimpicii au fost aplaudati si premiati in cadrul festivitatii de premiere ce a avut loc la hotelul Prahova Plaza din Ploiesti.

Proiecte similare

Vezi toate proiectele