Alpha Bank a sprijinit Organizatia Salvati Copiii in proiectul Sprijin pentru copiii refugiati din Ucraina de pe teritoriul Romaniei

Sprijin pentru Ucraina 2022

Alpha Bank Romania a sustinut intiativa Asociatiei Salvati Copiii, in proiectul “Sprijin pentru copiii refugiati din Ucraina” aflati pe teritoriul Romaniei.

Organizatia Salvati Copiii România militeaza pentru implicare sociala in viata comunitatii, astfel incat programele care ii privesc pe copii sa aduca beneficii pe termen lung intregii comunitati. Acesta este rolul major al filialelor si birourilor locale pe care organizatia le are in 14 judete si in Bucuresti, prin definirea nevoilor comunitatii, identificarea resurselor si serviciilor sociale disponibile la nivel local si implicarea tuturor actorilor sociali. Salvati Copiii desfasoara programe in beneficiul tuturor copiilor, dar acorda o atentie deosebita celor aflati in situatii dificile.

Fondurile acordate specialistilor de la Salvati Copiii pentru mamele si copiii refugiati de pe teritoriul Romaniei, au fost utilizate in dezvoltarea asistentei complexe a Asociatiei Salvati Copiii, pentru consiliere psiho-emotionala, comunicare in limba ucraineana, consiliere cu privire la drepturile legale ale refugiatilor, in distribuirea de kituri de prima necesitate adaptate unui numar cat mai mare de copii, in oferirea de ajutor financiar pentru deplasarea spre alte destinatii ale familiilor cu copii care nu doreau sa solicite azil si sa ramana in zonele de frontiera, spatii pentru mama si copil, mai ales pentru cele cu nou-nascuti, Cartele sim, vouchere masa si nu numai.

Proiecte similare

Vezi toate proiectele