Sustinatori al campionatului Mondial de Sah pentru juniori de la Constanta

Campionatul mondial de Sah Juniori 2022

Alpha Bank a sustinut campionatul Mondial de Sah pentru juniori organizat de Federatia Romana de Sah, CS Sah Club Universul si CS Juniorul Constanța, care a avut loc in perioada 6 -17 septembrie 2022, la Pavilionul Expozițional din statiunea Mamaia.

Concursul a fost desfasurat pe trei categorii de varsta: 14, 16 si 18 ani, baieti si fete separat. La competitie au participat peste 600 de tineri din 72 de tari, de pe 5 continente, dintre care si cei mai buni 80 de juniori romani la aceste categorii. Acestia au jucat 11 runde consecutive pentru a cuceri titlurile de campioni si campioane mondiale. Desigur, doar sase dintre ei au iesit castigatori. La finalul celor 11 runde, patru jucatori romani au obtinut rezultate spectaculoase si chiar dacă nu au prins un loc pe podium, ne mandrim sa ii vedem în top 10 mondial si ii felicitam!

In timpul desfasurarii Campionatului Mondial de Sah au fost organizate si mai multe seminarii de specialitate, printre care enumeram: seminarul antrenori licentiati pe plan mondial, seminarul pentru arbitri internationali, seminarul pentru organizatorii de competitii, seminarul sahului scolar.

Alpha Bank ofera suport comunitatilor pe domenii de interes precum: educatie, arta si cultura, mediu sau sport.

Proiecte similare

Vezi toate proiectele