Alpha Bank a fost alaturi de sportivii participanti la Salomon EcoRun Moieciu 2022

Salomon EcoRun Moieciu 2022

Asociatia Club Sportiv EcoRun a organizat pe data de 21 mai, in localitatea Moieciu de Sus, concursul de alergare montana „Salomon EcoRun Moieciu”, eveniment de traditie ajuns la a-11-a editie, unde au participat peste 1.750 de alergatori, adulti si copii, din 19 tari.

Evenimentul a cuprins trei curse distincte destinate iubitorilor de miscare in aer liber si iubitorilor de munte: Marathon - cursa pe 42 km, cu o diferenta de nivel de circa 2400 m, Cross - competitie pe 14 km, cu o diferenta de nivel de circa 600 m si EcoKids - concurs destinat copiilor, cu parcurgerea a diferite distante, in functie de categoria de varsta.

Ideea acestui maraton a pornit de la dorinta asociatiei de a face cunoscute zonele Moieciu si Fundata si de a incerca sa le conserve si sa le valorifice prin incurajarea ecoturismului si a sportului.

Sub deviza Evoluam impreuna, reconfirmand inca o data suportul acordat sportului si mediului, Alpha Bank Romania a fost aproape de castigatorii acestui maraton si a asigurat premiile pentru toti sportivii care fac sau tind spre performanta.

Felicitari Campionilor Salomon EcoRun Moieciu 2022!

Salomon EcoRun Moieciu @ The Finish Line – 21 mai 2022 – Salomon EcoRun – Moieciu

Proiecte similare

Vezi toate proiectele