Alpha Bank Romania este membra a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare si financiare din Grecia, fondat in 1879 de catre J.F. Costopoulos. Grupul ofera o gama larga de produse si servicii financiare de inalta calitate atat in Grecia cat si in afara acesteia, avand una dintre cele mai mari rate de adecvare a capitalului din Europa. Activitatile internationale se extind pe langa Romania, si in Regatul Unit, Luxemburg si Cipru.

ALPHA BANK GROUP impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare au infiintat in 1993 Banca Bucuresti SA, ca banca comerciala. Banca si-a inceput activitatea in anul 1994. La inceputul anului 2000, Banca Bucuresti a fost redenumita ALPHA BANK ROMANIA pentru a sublinia apartenenta la Grup.

ALPHA BANK ROMANIA este o banca universala, ce ofera o gama larga de servicii si produse atat pentru segmentul de piata dedicat persoanelor fizice, cat si pentru sectorul IMM si corporate, printr-o retea de unitati situate in Bucuresti si alte orase mari din tara. 

ALPHA BANK ROMANIA a contribuit in mod inovativ la dezvoltarea sectorului financiar bancar prin actiuni indraznete, precum lansarea primului credit ipotecar cu o rata fixa pe 10 ani, la inceputul anilor 2000, o initiativa care a condus la crearea pietei ipotecare locale. 

Scurt istoric

1994 - Alpha Bank Group si BERD pun bazele Alpha Bank in Romania, sub denumirea de Banca Bucuresti. Este infiintata ramura de investitii a Grupului, sub denumirea Bucharest Investment Group Brokerage. 

1998 - Sunt infiintate compania de leasing a Grupului, denumita in prezent Alpha Leasing Romania IFN, si compania de consultanta strategica a Grupului, in prezent Alpha Advisory Romania. 

2000 - La inceputul anului 2000, Banca Bucuresti este redenumita Alpha Bank Romania. Bucharest Investment Group Brokerage devine Alpha Finance Romania. In acelasi an compania actioneaza ca unic consultant pentru Guvernul Romaniei la vanzarea pachetului de actiuni pe care acesta il mai detinea la Banca Romana pentru Dezvoltare - SocGen, operatiune care a dus la cea mai mare oferta publica secundara de pana atunci pe piata romaneasca de capital. 

2001 - Este lansat creditul Alpha 810 Housing, primul credit ipotecar pe o perioada de 10 ani. Se semneaza acordul cu BERD pentru o linie de credit destinata finantarii IMM-urilor. Sunt emise primele carduri AlphaCard Visa Classic si AlphaCard Visa Electron. 

2002 - Este inaugurat Sediul Central al Alpha Bank Romania, in Calea Dorobanti, nr. 237B, o cladire moderna, impozanta, ce devine o adevarata emblema a zonei. ALPHA BANK AE isi mareste participatia la capitalul bancii din Romania la 95%, prin achizitionarea actiunilor detinute de BERD.

2003 - Alpha Bank Romania incheie al doilea acord cu BERD pentru finantarea IMMurilor. Sunt introduse in oferta bancii creditele de consum. In numai sase luni de zile, peste 50.000 persoane beneficiaza de acest produs. 

2004 - Reteaua de unitati Alpha Bank Romania ajunge la 19 unitati. 

2005 - ALPHA BANK AE devine actionar majoritar, detinand 99.43% din actiunile Alpha Bank Romania. Este lansat Alpha Click, serviciul de Internet Banking pentru persoane fizice si juridice. 

2006 - Este lansata Alpha Insurance Brokers, compania specializata in asigurari generale si de viata.

2007 - Alpha Bank Group organizeaza la Bucuresti "Capital Markets Day", evenimentul pentru investitori tinut pentru prima oara in afara Greciei. Este lansat Alpha Club, primul program de fidelizare a clientilor bancari din Romania. Alpha Bank incepe sa ofere Alpha Dreams, Planul de economisire pentru copii. In luna octombrie reteaua Alpha Bank Romania ajunge la 100 de unitati.

2008 - Este lansat contul cu facilitati de depozit Alpha Premier. Alpha Bank aduce Sports Panorama in Romania, promovand sportul si spiritul olimpic. Trei noi produse sunt puse la dispozitia IMMurilor: creditul AlphaIMMdecide, contul AlphaIMMpremier si cardul AlphaIMMbusiness. Sunt lansate noile carduri AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit. Reteaua Alpha Bank Romania ajunge la 200 de unitati.

2009 - Alpha Bank Romania incepe distributia a opt fonduri mutuale administrate de Alpha Asset Management A.E.D.A.K. Banca incepe sa ofere serviciul de acceptare a platilor cu card la comercianti prin intermediul POS-ului. Este lansat Alpha Administrator, primul produs din Romania dedicat Asociatiilor de Proprietari. Este lansat depozitul aniversar Alpha Anniversary, cu ocazia implinirii a 15 ani de activitate in Romania. 

2010 - Sunt lansate doua produse inovatoare: depozitul Alpha Tax Protect si pachetul Alpha IMMturism dedicat companiilor din turism. Banca ofera clientilor optiunea de plata in rate cu dobanda zero, prin intermediul cardurilor de credit. Este lansata platforma Alpha Green dedicata proiectelor CSR de mediu. Alpha Bank sprijina campania "Gradina Botanica - 150 de ani". 

2011 - Sera veche de la Gradina Botanica din Bucuresti este redeschisa publicului dupa 35 de ani, fiind reabilitata cu sprijinul Alpha Bank.

2012 - Alpha Bank lanseaza noul serviciu Alpha e-statements, care permite vizualizarea online, in orice moment si de oriunde, a extraselor de cont si card de credit. 

2013 - Alpha Bank lanseaza o noua solutie de autentificare pentru Alpha Click, serviciul de internet banking, bazata pe coduri unice de securitate. Noua solutie este bazata pe o tehnologie inovativa si aduce clientilor o mobilitate sporita, acestia putand efectua tranzactii prin Alpha Click de la orice computer sau tableta conectate la internet, oriunde si oricand, fara a mai fi necesara instalarea unui certificat digital. 

2014 - Se lanseaza noul card Alpha MasterCard World si noul serviciu de Mobile Banking. Este inaugurat cu sprijinul bancii Observatorul Parcului Natural Vacaresti in cadrul complexului Asmita Gardens. Alpha Bank este sponsor unic al primei editii a concursului de educatie financiara pentru invatamant primar, Olimpiada micilor bancheri.

2015 - Alpha Bank lanseaza Alpha Champions, un program de responsabilitate sociala care incurajeaza practicarea sportului si promoveaza in randul tinerilor un stil de viata disciplinat si sanatos. Ambasadorul proiectului este campionala olimpica la judo Alina Dumitru. In noiembrie are loc la Sinaia a cincisprezecea editie a seminarului pentru jurnalistii din presa economica, EU-COFILE, eveniment organizat anual de Alpha Bank impreuna cu Banca Nationala a Romaniei si Asociatia Romana a Bancilor.

2016 - Se lanseaza serviciul Alpha TXT, prin intermediul caruia clientii sunt informati prin mesaje text (SMS), direct pe telefonul mobil, cu privire la tranzactiile efectuate de acestia ori despre diversele evenimente aferente produselor sau serviciilor bancare detinute. Se lanseaza Alpha Shop, cel mai inovator program de recompensare a clientilor Alpha Bank care aleg sa plateasca cumparaturile folosind oricare dintre cardurile emise de banca.

2017 - Se lanseaza Alpha Gold Personal Banking, pachetul de produse si servicii ce ofera clientilor o experienta bancara privilegiata.  Alpha Bank este prima banca din Romania care atrage, in mod direct, cu produse proprii, capital de pe pietele straine.  Alaturi de mai multe banci germane si din alte state membre UE, Alpha Bank Romania a lansat o initiativa de atragere de depozite de pe piata germana, prin intermediul platformei FinTech ZINSPILOT, detinuta de Deposit Solutions. 

2018 - Alpha Bank lanseaza cardul Alpha Mastercard Professional, primul card din Romania dedicat exclusiv reprezentantilor profesiilor liberale. Se lanseaza Alpha Housing Green, noua solutie de finantare pentru cumpărarea, construirea sau renovarea unei case verzi.

2019 - La aproape 18 ani de la lansarea primului imprumut pentru achizitia de locuinte, Alpha Bank Romania deschide un nou capitol pe piata bancara locala prin realizarea primului program de obligatiuni ipotecare in valoarea de 1 miliard de Euro, demonstrand inca o data capacitatile sale de pionierat. Emisiunea inaugurala de 200 de milioane de euro din cadrul programului are loc in mai 2019 cu participarea unui spectru larg de investitorii internationali si locali.

Valorile Alpha Bank

Valorile Alpha Bank

Credem in evolutie. Suntem optimisti. Vrem ca oamenii sa ajunga oricat de departe isi propun si suntem aici pentru a face ca aceste lucruri sa se intample.

Chiar daca, aparent, lucram doar cu cifre si bani, ancorati fiind in rational, munca noastra inseamna si sa fim un catalizator pentru cei care isi doresc sa evolueze. Ne dorim sa mergem mai departe, impreuna cu ei.

Totul porneste de la fixarea unui scop. Il atingem si apoi ne dorim mai mult. Pentru ca tu sa poti merge mai departe, cream drumuri care nu existau. Pentru ca tu sa nu te opresti niciodata, distrugem limite ce pareau de nedepasit.

Evoluam. Impreuna cu tine.

Valorile brandului

Evolutie prin flexibilitate

evolutie prin flexibilitate

Fiecare om e diferit. Fiecare client are aspiratii diferite, abordari diferite, o viata diferita si o personalitate care il diferentiaza de ceilalti. De aici, atitudinea noastra flexibila fata de fiecare client in parte. In esenta, flexibilitatea este primul pas spre autoperfectionare. Este pasul spre evolutie.

Evolutie prin inovatie

evolutie prin inovatie

Gandim revolutionar. Chiar si atunci cand suntem pe un drum batatorit, indraznim sa redescoperim noutatea si valoarea. Nu incetam sa cautam solutii mai bune. Evoluam.

Evolutie prin inteligenta

evolutie prin inteligenta

In universul nostru, al serviciilor financiare, suntem atenti la tot ceea ce ne inconjoara si aceasta ne permite sa intuim ce urmeaza. Astfel, suntem capabili sa oferim solutii ce-i poarta pe clientii nostri cu un pas inaintea  tuturor. Impreuna, evoluam.

Evolutie prin onestitate

evolutie prin onestitate

Suntem transparenti si directi. Noi credem ca intr-un parteneriat nu trebuie sa existe secrete. Credem in efortul comun pentru a gasi cea mai buna solutie. Pentru noi, sa le oferim clientilor nostri servicii financiare inseamna sa evoluam impreuna.

Evolutie prin siguranta

evolutie prin siguranta

Resursele si experienta ne permit sa ne intelegem mai bine clientii. Calitatea serviciilor noastre inseamna confortul si siguranta fiecaruia in relatia cu banca. Acestea sunt bazele oricarei evolutii.

Premii si recunoastere (Distinctii)

O multime de premii, recunoasteri ale performantelor bancii sau ale produselor si serviciilor oferite de catre noi reprezinta repere ale evolutiei de succes a Alpha Bank Romania. 

2020

 • Premiul “Digital Transformation Brand of the Year” acordat de Revista Business Arena in cadrul evenimentului Brand Excellence Hall of Fame Awards 2020, 24 iunie 2020
 • Premiul “Cea mai buna reactie in pandemie”  – categoria Plati si Digital Banking, pentru lansarea programului pilot al aplicatiei Alpha PhonePOS acordat de publicatia No Cash, in cadrul Galei No Cash, 30 septembrie 2020
 • Premiul “Bancherul anului” acordat domnului Sergiu Oprescu, Presedinte Executiv Alpha Bank Romania, de catre Revista Business Arena in cadrul evenimentului Financial Leaders’ Hall of Fame, 30 septembrie 2020
 • Premiul “Best mobile money APP” acordat de Revista Comunic@tii Mobile, in cadrul galei Digital Transformation, 10 decembrie 2020

2019

 • Premiu special acordat pentru emiterea primei emisiuni de obligaţiuni ipotecare de pe piaţa locală, covered bonds, în valoare de € 200 milioane, listată atât la Bursa de Valori din Bucureşti, cât şi la Bursa de Valori din Luxemburg. (“ Financial Leaders ’ Hall of Fame Awards Gala, Business Arena, Noiembrie)

2016

 • Premiu pentru cea mai buna lichiditate la categoria banci medii si mici in cadrul celei de-a noua editii a Galei Bancheri de Top, FINMEDIA, 23 iunie 2016;
 • Premiu pentru cea mai mare valoare medie tranzactionata de o persoana fizica in 2015, in cadrul celei de-a opta editii a Galei Premiilor Online Banking, FINMEDIA, 21 aprilie 2016;
 • Alpha Bank Romania desemnata Banca de Retail a anului 2015, "pentru rezultatele semnificative obtinute intr-unul dintre cele mai importante sectoare de servicii financiare, pentru implicarea activa in campanii de educatie financiara", in cadrul Galei de decernare a premiilor "Nine O'Clock 25 de ani", organizate de cotidianul de limba engleza, Nine O'Clock, 24 februarie.

2015

 • Distinctia Partener Diamond al Bursei de Valori Bucuresti pentru implicarea in 2015 in proiectul "Fluent in Finante", in cadrul evenimentului pe teme de educatie financiara organizat de Bursa de Valori Bucuresti, decembrie 2015;
 • Premiu pentru 20 de ani de excelenta in banking acordat domnului Sergiu Oprescu, Presedinte Executiv Alpha Bank Romania, in cadrul editiei aniversare a Galei organizate de revista Piata Financiara, decembrie 2015;
 • Alpha Bank Romania desemnata Banca de Retail a anului, "pentru realizarile remarcabile intr-unul din cele mai competitive sectoare de servicii financiare, cu rezultate deosebite in stimularea operatiunilor de creditare", in cadrul Galei Financiare organizate de revista Business Arena, noiembrie 2015;
 • Premiul pentru cele mai mari rate de crestere a valorilor tranzactionate de clientii retail si corporate in 2014, in cadrul celei de-a saptea editii a Galei Online Banking, FINMEDIA;
 • Serviciul Alpha E-statements Mobile a fost premiat in cadrul celei de-a treia editii a evenimentului Mobile Awards Romania;
 • Diploma de Excelenta pentru contributia la dezvoltarea pietei imobiliare office din Romania, acordata in cadrul primei editii a Galei Forbes Best Office Buildings, februarie 2015.

2014

 • Premiul „Produsul bancar al anului” - categoria produse de trezorerie, acordat in cadrul Galei Piata Financiara, editia a XIX-a, decembrie 2014;
 • Premiu pentru lansarea cardului premium, Alpha MasterCard World, acordat de trustul FINMEDIA in cadrul Galei Cardurilor, noiembrie 2014;
 • Distinctie pentru implicarea activa in Programul de Educatie Financiara BaniIQ, in cadrul reuniunii anuale a Visa Forum Romania, noiembrie 2014;
 • Premiul pentru cea mai mica rata a creditelor neperformante (categoria banci medii), acordat in cadrul celei de-a VII-a editii a Galei BANCHERI DE TOP, FINMEDIA, iunie 2014;
 • Distinctia "Performante deosebite in servicii Online Banking" pentru "cea mai mare valoare medie tranzactionata de o persoana fizica prin Online Banking" si pentru lansarea serviciului Alpha e-statements, in cadrul Galei Online Banking organziata de FINMEDIA pe 29 aprilie 2014. 

2013

 • Premiul "Bancherul anului" acordat domnului Sergiu Oprescu, Presedinte Executiv Alpha Bank Romania, in cadrul Ceremoniei "Premiile Oamenii anului 2012" organizata de cotidianul NINE O'CLOCK, ianuarie 2013.

2012

 • Premiul "Produsul bancar al anului - sectiunea newbanking pentru Facilitatea de plata in rate aplicabila tuturor cardurilor in lei emise de Alpha Bank", decembrie 2012, Gala Piata Financiara;
 • Premiul pentru "Best Corporate Investment Bank" & "Best Private Wealth Bank" a fost acordat Alpha Bank Romania in cadrul editiei din 2012 a "ICFM Global Banking Awards" organizata de InterContinental Magazine;
 • Premiul pentru cea mai buna dinamica a fondurilor proprii acordat de FinMedia in cadrul Galei Bancheri de Top, iulie 2012;
 • Premiul de excelenta acordat domnului Sergiu Oprescu, Presedinte Executiv Alpha Bank Romania, in cadrul celei de-a zecea editii a evenimentului "Mugur Isarescu si invitatii sai", organizat de FinMedia si Banca Nationala a Romaniei, iulie 2012;
 • Premiul pentru suportul acordat comunitatilor locale, pentru sprijinul oferit Gradinii Botanice din Bucuresti pentru redeschiderea Serelor Vechi, martie 2012, acordat de Revista Business Arena.

2011

 • Premiul pentru cel mai bun produs bancar - Alpha Tax Protect, acordat de catre revista Piata Financiara;
 • Premiul pentru produsul Alpha IMMturism, acordat de Travel Advisor Media;
 • Premiul pentru "Cele mai eficiente unitati ale unei banci din Top 10", Alpha Bank Romania, acordat in cadrul Galei Bancheri de Top, iulie 2011, Finmedia.
 • Premiul pentru "Cea mai frecventa utilizare de catre clienti a unui serviciu de Internet Banking", Alpha Click, Gala Online Baking, aprilie 2011, Finmedia.
 • Premiul pentru "Cardul Co-Brand al Anului 2010", Cosmote Alpha MasterCard Credit, acordat de catre Finmedia.

2010

 • Premiul pentru cel mai bun produs bancar - Alpha Tax Protect, acordat de catre revista Piata Financiara;
 • Premiul pentru cel mai inovator produs - Alpha Tax Protect, acordat de catre Business Arena Magazine;
 • Premiul pentru initiativa anului in domeniul cardurilor de credit, acordat de catre FINMEDIA;
 • Premiul pentru “Cea mai complexa si rapida implementare a unui nou sistem informatic bancar in Romania”, in anul 2009, acordat de care Revista E-Finance;
 • Premiul “Pentru cea mai buna adaptare a unui serviciu de Internet Banking, pentru plata utilitatilor”, acordat de catre Revista E-Finance.

2009

 • Premiul pentru “Cea mai inovatoare strategie in 2008”, acordat de Bucharest Business Week;
 • Premiul pentru “Strategia prudenta si echilibrata adoptata in piata”, acordat de Finmedia;
 • Premiul pentru “Cea mai buna strategie bancara acordat pentru implementarea unui nou sistem IT “in 2009, de catre publicatia Business Arena.

2008

 • Cea mai activa banca pe segmentul corporate, acordat de Finmedia;
 • Cea mai dinamica banca pe segmentul retail si corporate, acordat de Bucharest Business Week.

2007

 • The Best 3D Secure Issuer Without Aquiring, acordat de Link e-commerce Magazine;
 • The Best Greek Success Story pentru contributia inovativa la dezvoltarea sectorului financiar din Romania, acordat de revista The Diplomat;
 • Banca Corporate a anului 2007, acordat de Bucharest Business Week;
 • Cel mai bun produs bancar al anului - Alpha Dreams, acordat de Piata Financiara;
 • Cea mai buna banca de Retail a anului 2007, acordat de Nine o'Clock.

2006

 • Alpha Click cel mai bun serviciu de Internet Banking, acordat de revista e-Finance;
 • Emitentul cu cea mai mare medie a tranzactiilor pe card, acordat de No-cash;
 • Emitentul cu cea mai mare medie a rulajului pe card, acordat de No-cash;
 • The Best 3D Secure Issuer Without Aquiring, acordat de Link e-commerce Magazine;
 • Banca de Retail a anului, acordat de Piata Financiara.

2005

 • Alpha Housing, cel mai bun credit ipotecar in valuta, acordat de revista Capital;
 • Alpha Housing, cel mai bun credit ipotecar in USD, acordat de revista Piata Financiara;
 • Premiul pentru Cea mai mare medie a tranzactiilor pe card, acordat de No-cash.

2003

 • Premiul pentru Cea mai mare medie a tranzactiilor pe card, acordat de No-cash.

2001

 • Alpha Housing 810 - cel mai accesibil produs de pe piata, premiu acordat de Ziarul Financiar.

Premii si recunoastere (premii pentru excelenta operationala)

2016-2020

 • BERD - Cea mai activa banca emitenta din Romania in 2015, 2017, 2018, 2019

2015

 • Commerzbank - Premiul de Excelenta pentru Procesare Automata (STP).

2014

 • Deutsche Bank - Premiul de Excelenta pentru Procesare Automata (STP) (recunoasterea calitatii mesajelor de plata prin EURO swift).

2011

 • Deutsche Bank - Premiul de Excelenta pentru Procesare Automata (STP).

2010

 • Deutsche Bank - Premiul de Excelenta pentru Procesare Automata (STP) (recunoasterea calitatii mesajelor de plata prin EURO swift).

2009

 • Deutsche Bank - Premiul de Excelenta pentru Procesare Automata (STP) (recunoasterea calitatii mesajelor de plata prin EURO swift).

2008

 • Deutsche Bank - Premiul de Excelenta pentru Procesare Automata (STP) (recunoasterea calitatii mesajelor de plata prin EURO swift);
 • Deutsche Bank - Premiul de Excelenta pentru Procesare Automata (STP) (recunoasterea calitatii mesajelor de plata prin USD swift).

2007

 • Deutsche Bank - Premiul de Excelenta pentru Procesare Automata (STP) (recunoasterea calitatii mesajelor de plata prin EURO swift);
 • Deutsche Bank - Premiul de Excelenta pentru Procesare Automata (STP) (recunoasterea calitatii mesajelor de plata prin USD swift).

2006

 • Deutsche Bank - Premiul de Excelenta pentru Procesare Automata (STP) (recunoasterea calitatii mesajelor de plata prin EURO swift).

2005

 • Deutsche Bank - Premiul de Excelenta pentru Procesare Automata (STP) (recunoasterea calitatii mesajelor de plata prin EURO swift).

2004

 • JP Morgan - Premiul de recunoastere a calitatii, Alpha Bank Romania, US Dollar Clearing 92%-98.9%. Recunoasterea ratei de procesare automata in perioada 2000-2004;
 • Deutsche Bank - Premiul de Excelenta pentru Procesare Automata (STP), Alpha Bank Romania.

2003

 • JP Morgan - Premiul de recunoastere a calitatii, Alpha Bank Romania, US Dollar Clearing.

2002

 • JP Morgan - Premiul de recunoastere a calitatii, Alpha Bank Romania, US Dollar Clearing;
 • Deutsche Bank - Premiul de Excelenta pentru Procesare Automata (STP), Alpha Bank Romania.

2001

 • JP Morgan - Premiul de recunoastere a calitatii, Alpha Bank Romania, US Dollar Clearing.

2000

 • JP Morgan - Premiul de recunoastere a calitatii, Alpha Bank Romania, US Dollar Clearing.

1999

 • Chase - Premiul de recunoastere a calitatii, Banca Bucuresti S.A., US Dollar Clearing.

Membrii grupului

ALPHA LEASING ROMANIA IFN S.A.

Telefon: (021) 455 59 00 - 01

Fax: (021) 314 90 24 - 25

Adresa: Bucuresti, Sector 2, Piata Gheorghe Cantacuzino nr. 6 

Presedinte Executiv: Cristian HINCU

www.alphaleasing.ro 

 

ALPHA INSURANCE BROKERS S.R.L.

Telefon: (021) 455 59 43 

Fax: (021) 408 04 55

Adresa: Bucuresti, Sector 1, Str. Grigore Alexandrescu nr. 85, parter

Director General: Mircea Decebal Marinescu

alphabrokers@alphabank.ro

Alpha Insurance Brokers - Societate de Brokeraj in Asigurare-Reasigurare SRL a fost infiintata in anul 2005 ca parte a grupului Alpha Bank pentru a oferi clientilor sai servicii de consultanta si brokeraj in domeniul asigurarilor si reasigurarilor.

Societatea are sediul social in Bucuresti, Strada Grigore Alexandrescu, nr 85, parter, sector 1, este inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/21635/2005, cod de inregistrare fiscala 18240480, este autorizata de Autoritatea de Supraveghere Financiara in baza deciziei 114308/09.02.2006 si este inmatriculata in Registrul Brokerilor sub numarul RBK-336. Asociat unic al societatii este Alpha Leasing Romania IFN SA, persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, Piata Gheorghe Cantacuzino, nr.6, sector 2, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/1068/1998 si cod de inregistrare fiscala 10181036. Alpha Leasing Romania IFN SA este detinuta in proportie de 99% de Alpha Bank AE, cu sediul social in 40 Stadiou Str., GR -102 52 Atena, Grecia.

Societatea este consolidata in situatiile financiare ale Alpha Bank AE. Copii ale situatiilor financiare anuale consolidate la nivelul grupului Alpha Bank AE vor fi publicate si disponibile pe site-ul acestuia www.alpha.gr

Documente

Informatii despre solutionarea petitiilor

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de reclamatii AIB

Informatii solutionare alternativa litigii

Regulamentul nr. 42016

Procedura pentru solutionarea alternativa a litigiilor prin propunerea unei solutii in cadrul SAL-FIN din 27.04.2016

Procedura pentru solutionarea alternativa a litigiilor prin impunerea unei solutii in cadrul SAL-FIN din 27.04.2017

International

Afla mai multe despre grupul Alpha Bank aici.