Centru media

    

FinQuest by Alpha Bank 2020: concursul de inovare digitala revine

31 august 2020

FinQuest by Alpha Bank 2020: concursul de inovare digitala

Bucuresti – 31 august, 2020. Ideile inovatoare, aplicatiile si solutiile tehnologice care vor modela viitorul digital al sectorului bancar sunt asteptate la cea de-a doua editie a competitiei internationale de inovare digitala, FinQuest by Alpha Bank 2020. 

FinQuest by Alpha Bank a fost conceput ca raspuns la nevoia actuala a sectorului bancar pentru solutii digitale si aplicatii, prin utilizarea tehnologiilor moderne. In acest scop, crearea unei noi experiente bancare digitale este provocarea la care participantii sunt invitati sa raspunda, cu idei inovatoare care modernizeaza serviciile bancare si pun Clientul pe primul loc.

FinQuest by Alpha Bank 2020, care are loc pentru al doilea an, va dura trei luni si se va desfasura in trei etape. Prima etapa include prezentarea propunerilor, iar cea de-a doua etapa se refera la sustinerea ideilor si propunerilor care s-au remarcat, prin ateliere speciale si seminarii sustinute de specialisti din piata si din cadrul Bancii. In faza finala, propunerile selectate vor fi prezentate. In cadrul unui eveniment deschis unde se vor alege cele mai bune trei solutii.

Procesul de depunere a proiectelor pentru FinQuest by Alpha Bank a inceput deja si se va desfasura pana pe 25 septembrie 2020.

Detalii suplimentare, precum si informatiile legate de modalitatea de depunere a aplicatiilor, sunt disponibile pe site-ul dedicat competitiei: www.finquest.gr

______________

Despre Alpha Bank

Alpha Bank, compania-mama si principala banca a grupului, a fost fondata în 1879 de J.F. Costopoulos. Grupul Alpha Bank este unul dintre cele mai importante grupuri din sectorul financiar din Grecia. Ofera o gama larga de produse si servicii financiare de inalta calitate pe piata interna si internationala si are una dintre cele mai ridicate rate de adecvare a capitalului din Europa.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele