Centru media

    

FinQuest by Alpha Bank 2020: Calatoria inovatiei continua

28 august 2020

FinQuest by Alpha Bank 2020: Calatoria inovatiei

In acest an, Alpha Bank lanseaza din nou o invitatie deschisa pentru participarea la competitia internationala de inovare digitala „FinQuest by Alpha Bank”, initiata  pentru a evidentia viitorul digital al sectorului financiar, in lumina tehnologiilor care schimba deja modul in care opereaza bancile.

FinQuest by Alpha Bank 2020, care se va desfasura pe parcursul a 3 luni, va cauta cele mai inovatoare idei si propuneri pentru serviciile financiare ale erei digitale, profitand de cel mai recent potential oferit de tehnologie. Competitia reprezinta o adevarata provocare pentru dezvoltatorii de tehnologie interesati de sectorul serviciilor financiare.  

FinQuest incurajeaza lucrul pe echipe de developeri/dezvoltatori/progamatori cu experienta si competente din cat mai multe arii/domenii de activitate.  Aceasta combinatie este considerata a fi deosebit de importanta pentu succesul dezvoltarii si functionarii noului “ecosistem” Fintech.

Ca si anul trecut, competitia FinQuest 2020, este concentrata pe crearea unei noi experiente bancare, folosind instrumente inovatoare oferite de tehnologia digitala, si pe crearea de servicii noi, personalizate, centrate pe nevoile clientilor, in linie cu strategia de transformare digitala a Alpha Bank.

Inscrierile sunt deschise pana pe 25 septembrie, iar detaliile despre inregistrare si etape, le puteti gasi pe pagina competitiei: https://www.finquest.gr/

Ultimele stiri

Vezi toate articolele