Centru media

    

Aplicatia Alpha Pay Online - pentru plati mai simple, mai sigure si mai inteligente pe Internet

13 august 2020

Aplicatia Alpha Pay Online pentru plati mai simple, mai sigure si mai inteligente pe Internet

Bucuresti, 14 august 2020. Alpha Bank Romania lanseaza noua aplicatie Alpha Pay Online, cu ajutorul careia platile online efectuate la comerciantii inrolati in 3DSecure devin mai simple si mai sigure, utilizand tehnologia biometrica. Autentificarea biometrica este solutia de securitate optima pentru verificarea identitatii, oferind in acelasi timp o experienta placuta utilizatorilor.

Noua aplicatie detine un standard de securitate avansat si o tehnologie de ultima generatie, ce le va permite utilizatorilor autentificarea biometrica a tranzactiilor online intr-un mod simplu si rapid, utilizand amprenta, recunoasterea faciala sau orice alt cod de securitate ce poate fi generat de dispozitiv: parola, PIN,  model de glisare, etc

Aplicatia Alpha Pay Online poate fi descarcata atat din Google Play, cat si din App Store si are meniul disponibil in limbile romana, engleza si franceza. Este usor de utilizat, afiseaza cardurile inrolate in serviciul 3DSecure si istoricul tranzactiilor autentificate prin intermediul sau.

Preferinta utilizatorilor de servicii bancare pentru tranzactiile online este in continua crestere. Astfel, la nivelul portofoliului Alpha Bank Romania tranzactiile realizate in mediul online au inregistrat o crestere de 86% in primul semestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce 1 din 4 dintre clientii bancii au efectuat cel putin o tranzactie in mediul online.

Pentru mai multe informatii despre cardurile oferite de Alpha Bank Romania vizitati: https://www.alphabank.ro/persoane-fizice/carduri

 

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania, membra a Alpha Bank Group, este o institutie financiara de top, cu o istorie de peste 25 de ani in Romania. Banca ofera o gama diversa si moderna de servicii si produse, atat pentru segmentul de piata dedicat persoanelor fizice, cat si pentru sectorul IMM si corporate. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.alphabank.ro.

Informatii de contact: Departamentul PR | pr@alphabank.ro | tel. 021 455 7014/7382.

Ultimele stiri

Vezi toate articolele