Centru media

    

Alpha Bank Romania pregateste integrarea activitatilor de investitii financiare furnizate de Alpha Finance Romania

31 iulie 2020

Alpha Bank Romania pregateste integrarea activitatilor de investitii financiare furnizate de Alpha Finance Romania

Alpha Bank Romania pregateste integrarea activitatilor de investitii financiare furnizate de Alpha Finance Romania, aceasta devenind efectiva dupa obtinerea autorizarilor necesare. Este o decizie strategica, care urmareste sa ofere plus valoare clientilor si sa imbunatateasca gama de servicii oferite acestora.

Operatiunea va contribui la diversificarea gamei de produse financiare oferite clientilor de catre Alpha Bank Romania, incluzand si serviciile de tranzactionare de instrumente financiare la BVB sau tranzactionarea pe pietele externe. Activitatea de tranzactionare va fi derulata prin intermediul unei directii nou create (Directia Tranzactionare Piete de Capital) ce va fi condusa de Emilian Dobran, in prezent Director General al Alpha Finance Romania.

Emilian Dobran are o experienta de peste 20 de ani in domeniul serviciilor de investitii financiare, ocupand succesiv pozitiile de agent de bursa, director Departament Tranzactionare, Director General, in cadrul unora dintre cele mai active societati de servicii de investitii financiare din Romania.

Alpha Bank Romania contribuie activ la dezvoltarea pietei de capital din Romania. Banca a lansat in anul 2019 prima emisiune de obligatiuni ipotecare din tara, Romania intrand astfel pe harta tarilor care au o  piata activa a obligatiunilor ipotecare, instrumente moderne de finantare frecvent intalnite pe pietele financiare internationale.

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania, membra a Alpha Bank Group, este o institutie financiara de top, cu o istorie de peste 25 de ani în Romania. Banca ofera o gama diversa si moderna de servicii si produse, atat pentru segmentul de piata dedicat persoanelor fizice, cat si pentru sectorul IMM și corporate. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.alphabank.ro.

Informatii de contact: Departamentul PR | pr@alphabank.ro | tel. 021 455 7014 / 7390.

 

 

 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele