Centru media

    

Alpha Bank Romania a crescut limitele zilnice standard pentru utilizarea cardurilor emise

24 iulie 2020

Alpha Bank Romania a crescut limitele zilnice standard pentru utilizarea cardurilor emise

Bucuresti, 24 iulie 2020. Alpha Bank Romania, raspunzand nevoii actuale de a realiza tranzactii cu carduri mai usor, sigur si rapid, a crescut limitele zilnice ale tranzactilor la platile cu card, astfel incat consumatorii sa se poata bucura de mai multa flexibilitate si confort pentru diverse tipuri de plati, tranzactii online sau POS.

Cresterea limitelor zilnice imbunatateste experienta Clientului si urmareste schimbarea considerabila a comportamentului consumatorilor in cazul platilor cu cardurile, avand in vedere ca peste 80% din tranzactii sunt efectuate online, iar in cazul utilizarii cardurilor la POS, tranzactiile au crescut cu peste 40% in primul trimestru comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Noua functionalitate este disponibila persoanelor fizice si juridice care detin carduri emise de Alpha Bank Romania si este complet aliniata initiativelor de inovare digitala ale Bancii.

Clientii care doresc sa creasca limitele zilnice existente pentru retrageri de numerar, tranzactii POS sau pentru tranzactii online, pot efectua solicitarea gratuit, apeland numarul destinat Contact Center-ului Alpha Bank Romania sau vizitand oricare unitate din reteaua Băncii.

Noile limite zilnice pentru tranzactii sunt disponibile pe site-ul Bancii: limite zilnice

Mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de Alpha Bank Romania sunt disponibile aici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele