Centru media

    

Calatorii fara griji cu noile asigurari de la Alpha Bank Romania si Groupama Asigurari

07 iulie 2020

Asigurare de calatorie de la Groupama si Alpha Bank

Alpha Bank Romania lanseaza, impreuna cu Groupama Asigurari, produsul de asigurare pentru calatorii in strainatate - “Travel All Seasons”.

Produsul se adreseaza clientilor Alpha Bank Romania, persoane fizice care calatoresc in strainatate, atat in scop de afaceri, cat si in scop turistic.

Asigurarea pentru calatorii in strainatate este opționala si complementara pachetului de cont curent, avand o valabilitate de un an. Sunt acoperite calatorii multiple a caror durata nu poate depasi maximum 30 de zile per calatorie.

Clientii pot opta pentru unul dintre pachetele Standard sau Premium, in asigurare putand fi inclusi si membrii ai titularului de cont curent. Pentru mai multe informatii vizitati pagina dedicata.

Pachetul standard ofera acoperiri pentru urgente medicale, acoperiri in cazul anularii calatoriei, acoperiri in cazul intreruperii sau extinderii calatoriei, acoperiri privind calatoriile cu avionul, invaliditate sau deces. In plus fata de pachetul standard, pachetul premium acopera riscurile aferente practicarii sporturilor de sezon.

De asemenea, in aceasta perioada, Groupama Asigurari acorda acoperiri exceptionale pentru riscuri generate de pandemia COVID-19.

Asigurarea poate fi achiziționata foarte simplu si rapid din orice unitate teritoriala Alpha Bank Romania. 

Ultimele stiri

Vezi toate articolele