Centru media

    

Platile prin Apple Pay disponibile pentru clientii Alpha Bank Romania

07 iulie 2020

Platile prin Apple Pay disponibile pentru iPhone si Apple Watch

O experienta de plata simpla, sigura si personala cu iPhone si Apple Watch

Bucuresti – 7 iulie, 2020 - Alpha Bank Romania aduce astazi clientilor sai Apple Pay o modalitate de plata mai simpla, mai sigura si personala, care ii ajuta pe clienti sa evite transmiterea cardului catre o alta persoana pentru efectuarea platii, atingerea butoanelor POSului sau platile in numerar – utilizand facilitatile iPhone care protejeaza fiecare tranzactie.

Pentru a efectua o plata contactless, clientii trebuie doar sa isi apropie dispozitivul iPhone sau Apple Watch de un terminal de plata. Fiecare achizitie Apple Pay este sigura, deoarece este autentificata cu Face ID, Touch ID sau codul de acces al dispozitivului, precum si un cod dinamic, unic de securitate. Apple Pay este acceptat in magazine alimentare, farmacii, taxiuri, restaurante, cafenele, magazine de retail si multe alte locuri.

Clientii pot utiliza, de asemenea, Apple Pay pe iPhone, iPad si Mac pentru a face achizitii simplu si rapid in aplicatii sau pe pagini web, in Safari, fara a fi nevoie sa creeze conturi sau sa introduca in mod repetat informatii despre adresa de livrare si facturare. Apple Pay simplifica plata pentru livrarile de cumparaturi alimentare, cumparaturi online, transport si parcare, printre altele. Apple Pay poate fi folosit si pentru a efectua plati in aplicatii de pe Apple Watch.

Securitatea si confidentialitatea sunt fundamentale la Apple Pay. Atunci cand clientii folosesc un card de credit sau de debit cu Apple Pay, numerele cardurilor nu sunt stocate pe dispozitiv si nici pe serverele Apple. In schimb, un numar unic de cont al dispozitivului este atribuit, criptat si stocat in siguranta in Secure Element, un cip certificat, standard pentru industrie, conceput pentru a stoca informatiile de plata in siguranta pe dispozitiv.

Apple Pay este usor de configurat. Pe iPhone, deschideti aplicatia Wallet, atingeti + si urmati pasii pentru a adauga carduri de credit sau debit VISA emise de Alpha Bank Romania. Odata ce un client adauga un card in iPhone, Apple Watch, iPad si Mac, poate incepe imediat sa utilizeze Apple Pay pe dispozitivul respectiv. Clientii vor primi in continuare beneficiile oferite de cardurile VISA emise de Alpha Bank Romania.

Pentru mai multe informatii despre Apple Pay, accesati: https://www.apple.com/ro/apple-pay/.   Pentru mai multe informatii despre Alpha Bank Romania, vizitati pagina dedicata.

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania este o banca universala, ce ofera o gama larga de servicii si produse atat pentru segmentul de piata dedicat persoanelor fizice, cat si pentru sectorul IMM si corporate, printr-o retea de unitati situate in Bucuresti si alte orase mari din tara.

Alpha Bank Romania contribuie in mod inovator la dezvoltarea sectorului financiar bancar prin actiuni indraznete, precum lansarea primului credit ipotecar cu o rata fixa pe 10 ani, la inceputul anilor 2000, o initiativa care a condus la crearea pietei ipotecare locale. 

Contacte pentru presa: pr@alphabank.ro | 021 – 455 7390/7014

Ultimele stiri

Vezi toate articolele